Jump to content
Annons

gädda

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det är min fader som har koll på gräsklipparen och han har inte hört met återförsäljaren eller tillverkaren om problemet än. Gräsklipparen är en Worx Landroid.
  2. Hej! Har skaffat robotgräsklippare och min gitarr fångar upp någon signal från robotgräsklipparen. Jag har testat med olika gitarrer (både aktiva och passiva mickar), olika program och olika kablar men störningen kvarstår. Använder ett line 6 ux1 och podfarm som förstärksrsimulator. En annan person som också spelar i hushållet ibland får inte samma störning, trots att personen använt samma gitarr som mig (den med passiva mickar). Har någon något förslag på hur detta kan lösas, mer än att dra ut robotgräsklippare?
  3. Hej. Har mixat några låtar senaste dagarna och jag har spelat in dem med lite olika volym på instrumenten. Finns det någon funktion i cubase så jag kan veta vilken absoluta volymen ett instrument har, så att jag kan matcha med de andra låtarna? Tänker framförallt på basen
  4. Okej okej! Rekommenderar du att jag testar Superior Drummer eller kommer jag tycka att skillnaden är försumbar? Jag vet att man i logic kan man markera en serie slag och sedan använda någon form av random-velocity-funktion som sätter en random velocity (inom visst angivet intervall) på markerade slag. Finns det någon liknande funktion i cubase så slipper man sitta och ändra varje slag? kan ju vara värt att testa iaf.
  5. Någon som har något tips på hur man kan snygga till sina blast beats partier när man använder EZ-drummer. Ett alternativ är ju att sänka alla trummor lite men det låter fortfarande otroligt maskinellt.. Det finns inga funktioner i cubase att man kan lägga in lite olika velocity på varje slag eller så? Eller har ni några andra tips? Tack på förhand 🙂
  6. Jag använder mig av Cubase 5. Ibland när jag ska växla mellan olika projekt låser sig cubase. Försöker sedan starta om det men då kan jag inte välja mitt externa ljudkort (line 6 UX1) i device mgr, utan får någon typ av error när jag försöker välja den (den är alltså listad). Vad kan problemet vara?
×
×
  • Skapa ny...