Jump to content

punchline82

Medlem
 • Content Count

  894
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutralt

About punchline82

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Säter
 • Intressen
  Musik, Foto, Hip-Hop, Musikutrustning, Göra beats,

Recent Profile Visitors

6,422 profile views
 1. Ja okej.. så jag ska sätta den i micken där kabeln ska in ? inte på själva sladden ?
 2. Hej alla ! tog bort mikrofon kabeln från micken och hittade en liten gummi ring på golvet. Antar att den lossnade när jag tog bort sladden. Har aldrig sett den innan och visste inte ens att den var där. Så nu till frågan. Vart ska den sitta och varför är den där ? behöver jag den eller kan jag köra utan ?
 3. Hej fick Mail idag att waves pluggarna funkar på macOS big sur. Men hur gör jag en uppdatering ? har version 12.0, men hittar ingenstans tex 12.1 osv. Hur uppdaterar jag ?
 4. Hej När jag loggar in på min sida på Waves.com så ser jag att det står "update plan end date" juni 2021. Vad menas med detta egentligen ? Har köpt en del pluggar på Waves hemsida version 11. Ser att version 12 finns ute nu, kan jag uppdatera mina pluggar till version 12 utan kostnad eller måste jag betala samma summa igen för att få version 12 ? Jag förstår inte helt vad som menas med att min update plan går ut 2021 ? Jag kommer väl inte förlora mina pluggar ? Tacksam för hjälp !
 5. Jo jag kan välja det. Men så fort jag väljer det då kommer rutan upp.
 6. Det funkar, men vill ju köra med mitt externa..
 7. Det står på engelska: kan inte ”köra” 44.1 testa en annan Sample rate. Har testat alla men blir samma där. Sen under ljudkortet i fl står det med rött, disable!
 8. Kan det verkligen vara att trial versionen har begränsningar vad gäller ljud ? testade USB 2 men samma sak, som du sa.
 9. mitt ljudkort är usb 3 high speed. tror de flesta ljudkort är usb 2. vet inte om fl stödjer usb 3 då de flesta ljudkort är standard usb 2. förstår du vad jag menar ? trial versionen kan ju inte skippa att man inte får ljud eftersom man ska ju kunna testa innan man köper.
 10. Kör mitt ljudkort via USB 3.1 High speed, tror ni det kan vara det som är felet ? att fl inte stödjer det ? kanske måste köra USB 2 ?
×
×
 • Create New...