Jump to content

punchline82

Medlem
 • Content Count

  790
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutralt

About punchline82

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Sala
 • Intressen
  Musik, Foto, Hip-Hop, Musikutrustning, Göra beats,

Recent Profile Visitors

5,565 profile views
 1. Vet inte om ni uppfattat fel..Men även fast jag inte har nån musik på och bara ”pratar” i micken så hörs min röst i mina hörlurar lågt. Spelar jag in sången då är allt som det ska. Men jag vill höra mig själv när jag sjunger. Men det gör jag inte, det är väldigt låg volym
 2. Alltså jag måste ju höra beatet. Men grejen är när jag sjunger så hör jag inte min röst samtidigt i mina lurar. Det låter svagt.
 3. Har sökt på youtube och massa andra sidor men hittar inte svaret jag letar efter. Så frågar här ist. När jag ska spela in min röst i Cubase så hör jag inte min röst så mycket som jag önskar. Har kryssat i knappen för monitoring, men det är ändå lågt. Höjer jag volymen på mitt ljudkort så ökar ju givetvis styrkan på inspelningen. Det vill jag inte. Testade göra samma sak i reason och där var det perfekt hög volym i mina lurar när jag spelade in sången. Vad göra ?
 4. Använder Cubase elements 10.5 och vad jag vet så finns det ingen plugg i det programmet som tar soundfonts ? Så jag söker en bra vst för det, någon som har ett bra tips ?
 5. Vet någon hur man laddar soundfonts i Reason 11 Intro ? Det ska väl gå med NNXT samplern ? För mig funkar det iaf inte, eller så gör jag fel..
 6. Hej ! Jag kör Reason Intro 11 och när jag importerat trummor till kong, egna samples så kan jag inte lägga tex kicken på en kanal hi-hat på en annan osv. På baksidan av racket står det 1, 2, 3 osv upp till 16. Men det går inte att routa kablarna, varför ? Testade skapa flera mixerkanaler och från Kong 1där jag har kicken så skulle jag dra från out till in på mixer kanalen men det funkar inte. Är det någon här som har svaret hur man gör och kan hjälpa mig ?
 7. Nej gör man en återställning så blir det iaf Catalina eftersom det är installerat.
 8. Går det på mac ? asså gjorde ingen backup eller så. Hur gör man då ?
 9. Jo jag har uppdaterat min Mac till Catalina. Det sägs att dom inte är kompatibla med det.
 10. Hej ! skulle behöva hjälp med en bra mastering vst ! typ liknande ozone. Använder Cubase elements.Gillar inte pluggarna där för att mastra. Finns inte så många iofs.
 11. Tja ! Är det någon som har hört om/när Steinberg släpper uppdateringen som funkar med macOS Catalina ? har ett ur12.
 12. Säljer min Mick med shockmount. I mycket bra skick.
 13. Kanske en omöjlig fråga men hur lång tid kan/brukar det ta innan dom kommer med en uppdatering ? tänkte för min del Steinberg.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.