Jump to content

punchline82

Medlem
 • Content Count

  852
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutralt

About punchline82

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Säter
 • Intressen
  Musik, Foto, Hip-Hop, Musikutrustning, Göra beats,

Recent Profile Visitors

5,831 profile views
 1. Okej men vad använder man post till då ? Ska checka länken också men i stora drag ? Kollade videon, känns som man inte har nån användning för det. Men tack alla för hjälpen så jag fick reda på varför..
 2. Jag bifogar en bild så ni ser.. Jag gjorde ett spår som heter vocals och la kompressorn där den blev orange. Men det är säkert så som ni säger. Varför är det annorlunda med compressor ? Lägger jag en eq så blir den också orange.
 3. alltså det är en insert effekt slot. Där man lägger tex EQ kompressor Delay mm. Har ju typ 6-8 st. Lägger jag tex EQ på första då är den blå. Men lägger jag den på sista då blir den orange plus att den verkar sluta fungera. Vet inte hur jag ska förklara. Men där man lägger alla pluggar på en kanal.
 4. Har Cubase Elements 10.5 och tror det finns ca 8 effekt slots. Kanske mindre. Men grejen är att lägger jag typ en kompressor längst ner så blir den orange och ljudet påverkas. Typ som den inte finns där. Varför blir den orange och "ur funktion" ? Någon här som vet varför det blir så då skulle jag bli jävligt glad ?
 5. Okej tack för svaret. Den längs ner fx är det tex delay mm ?
 6. Jag vill veta vad som påverkar vad i mixen. Om jag har tex 123456 vst pluggar på ett spår. Hur gör ni ? Ska man ha kompressorn på 1an eller 6 an ? Eller tex eq på 1 an eller 6 an eller tex 4 an ? Vad är det som kommer påverka ljudet först av 1-6 ? Vet inte riktigt hur jag ska förklara men hoppas ni förstår. Typ om vi tar en limiter, ska den vara först eller sist för att påverka allt ?
 7. Vilken kvalite exporterar ni när ni ska lägga upp låtar på Spotify ? KHz och bit ? Eller är det 44.1khz 16bit som cd skivan har ?
 8. Är ute efter en bra AU plug så man kan panorera ett spår L & R ! Den i logic är ju värdelös, iaf enligt mig. Förstår mig inte på den..nån som har ett tips ?
 9. Säljer mina lurar som knappt är en månad gamla. Så skicket är som nya. Använda under en mixning session. Ja typ en dag. Mycket neutralt ljud..gillar dom men har tänkt att skaffa ett par dyrare lurar därför säljer jag dessa. Kan skickas och kartongen finns kvar. har tänkt mig priset 1100kr.
 10. Tack ! men såg det idag jag också har du testat den ?
 11. Ja hoppas dom fixar allt så det flyter som det ska.
 12. Då har jag förstått fel. Så jag hörde det så var det i slutet av januari. tror t.o.m. det står här i tråden.
 13. Ja nu är det ju slutet av januari och uppdateringen har inte kommit än. Någon som har hört nåt ?
 14. Kanske gör så.. om det nu inte blir skillnad i kvalitet.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.