Jump to content

punchline82

Medlem
 • Content Count

  881
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutralt

About punchline82

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Säter
 • Intressen
  Musik, Foto, Hip-Hop, Musikutrustning, Göra beats,

Recent Profile Visitors

6,057 profile views
 1. Ja men ingenting funkar i fl med USB 3.1
 2. Kör mitt ljudkort via USB 3.1 High speed, tror ni det kan vara det som är felet ? att fl inte stödjer det ? kanske måste köra USB 2 ?
 3. Okej då förstår jag. tack för svaren.. så egentligen gör det ingen skillnad om jag mixar i datorn. Det blir väl typ samma sak bara det att det är fysiska reglage.
 4. Men hur synkar jag mixerbordet med musikprogrammet då ? tänkte om man mixar med mixerbordet behöver man inte pluggarna i programmet då eller ? sen när man bouncar låten hur blir det då ? Har inte riktigt förstått hur det funkar. Är det USB på mixerbordet eller hur kopplar man in allt ? ursäkta för många ”dumma” frågor men skulle vilja veta hur allt synkas med mixerbordet och datorn ljudkort och programmet.
 5. Hej tänkte på en grej. Kollade lite på youtube när folk gör hiphop beats i logic. Tror att jag såg en Apple logga på mixerbordet men kan ha fel. Så frågan är, finns det analoga mixerbord som är kompatibla eller gjorda för logic och såfall vad är den till för ? det är ju en mixer i logic redan. Men finns det fördelar ? kan man synka bordet och är mixerbordet till för just logic ? det kan ha varit en ssl jag såg. Vad kan man göra med ett mixerbord som man inte kan göra i en DAW ?
 6. Jaja, det är inget fel på ljudkortet det är fl som vägrar acceptera den. Det står med röd text typ dissable, att den inte stödjer min samplerate. Har testat alla upp till Max 192 eller vad det nu är.
 7. Förstod inte riktigt. men ska jag inte välja ljudkortet i menyn ? det verkade som det fanns flera inställningar där i manualen. Eller har jag fel ?
 8. Det hjälper inte. det blir rött där när jag ska ändra samplerate. unget ljud eller så. Skit konstigt
 9. Alltså jag väljer ljudkortet i inställningar sen kommer det upp en ruta där det står nåt om samplerate kan inte läsas typ. Har ändrat det också men blir Samma om jag kör 41.1 eller 94 osv.
 10. Tjo. laddade hem demo versionen av fl studio och installerade den. Men den vägrar att acceptera mitt ljudkort ? (Steinberg UR22C) vet ni varför det blir så ? har dom senaste uppdateringarna men det går inte. Det blir nåt fel meddelande med ljudkortet.
 11. Hej Skulle vara kul om ni ville ge mig lite kritik på min låt. Mixning, text, beat mm. Hiphop https://soundcloud.com/user-341049729/what-a-fuck
 12. Ja det är inspelat i ett litet rum. Har en SE electronics space bakom micken. Men reflektionerna bryter in iaf då ? Så det är reflektioner som gör att just det ordet sticker ut ? Kanske sjung för högt ? kan man göra nåt åt det i nästa låt eller är det rummet det är fel på ?
 13. Ne men det låter lite som jag sjunger mot Järn eller i ett rör när själv ordet kommer. Det låter konstigt.
 14. Spelade in en låt för några dagar sedan. När jag lyssnade på sång spåret så lät det väldigt konstigt. Lyssna på filen så kan ni om ni vet varför det låter så berätta så jag kan spela in utan detta fenomen. Det är just ordet "själv" som låter konstigt. Det finns flera ord i spåret som jag inte tog med men det är samma sak där. Det är bara vissa ord som blir så där. Om någon här vet vad jag gjorde fel så blir jag väldigt tacksam för svar ! Konstigt ljud mp3.mp3
 15. Okej, tack för era svar.. tänkte på om dessa är bra monitorer för att mixa med ? om dom är neutrala mm. Eller är Yamaha bättre för mixning ? A = analoga D = digitala ska man sattsa på D eller A om man ska bygga studio osv ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.