Jump to content

punchline82

Medlem
 • Posts

  866
 • Joined

 • Last visited

Reputation

6 Neutralt

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Säter
 • Intressen
  Musik, Foto, Hip-Hop, Musikutrustning, Göra beats,

Recent Profile Visitors

6,901 profile views
 1. Det är denna hubb jag tänkt använda.
 2. Okej, vad är det för problem som kan uppstå ?
 3. Hej, jag tänkte om det går/är optimalt att koppla in mitt ljudkort i en USB C hubb ? Har läst nånstans att ljudkortet ska kopplas direkt i datorn. Eller spelar det ingen roll ?
 4. Tänkte på det du skrev om ljudkortet ligger på gränsen. Hur vet jag egentligen om jag behöver strömkabel och om det gör skillnad när jag kör 5v ? Finns det nåt sett att ta reda på det ? När jag kör USB utan 5v så går ju allt som vanligt..
 5. Ja det hade varit schysst med en on/off knapp men det har inte mitt ljudkort..får vrida switchen till USB när datorn är av.
 6. Okej, tack för era svar ! Har testat nu och det verkar funka bra. Bara en konstig grej. När jag stänger av datorn så lyser ljudkortet och den stänger inte ner sig. Det blinkar vid USB lampan, så som det gör när man precis sätter på datorn innan ljudkortet ”hittar” mjukvaran. Skulle vara najs om ljudkortet stängde av sig själv när datorn stängs av.
 7. Hej jag tänkte höra om någon här vet om jag kan driva ljudkortet med ström i väggen ist för via USB ? Eller är vägg strömmen till för om man ska koppla ihop med en iPad mm ? Sen om det blir någon skillnad om jag kör ström, eller om batteriet på datorn tar slut lika fort endå ?
 8. Det var den här jag såg förut som gjorde att jag tveka på 91 ohm
 9. Okej, det var ju bra nyheter det. Tack för din hjälp ! så 250 Ohm lurar skulle funka najs med hög volym osv..
 10. Hej jag tänkte höra om sample rate vid export i fl. hittar ingen box att kryssa i eller nån annan inställning. Jag kan bara välja 16-24 bit men inte sample rate ? Jag exporterar till wav..när jag exporterar så blir det samma värde som inställningen i (audio inställningen) tex 96. Det måste ju gå att välja sample rate vid export ? Tänker mest på när jag mastrar låten och vill få ner den till 44.1k. Någon som vet ?
 11. Jag har ur22c ? kan det där stämma verkligen ?
 12. Vart hittade du den infon ? Jag hittade 40 Ohm på mitt ljudkort.
 13. Okej, men tror ni att mitt ur22c skulle klara av att driva beyerdynamic 80 Ohm lurar ? Alltså hög volym om jag vill ha hög volym osv ?
×
×
 • Create New...