Jump to content

dennistheo

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About dennistheo

 • Rank
  På gång
 1. Hej, Som rubriker säger så söker jag härmed en person som kan tänka sig att sjunga till en house låt. Du kanske sitter på en låt som du tror kan passa in till just en sådan låt. Är du intresserad så hör av dig. Med Vänliga Hälsningar!
 2. Hej där alla musiker, Jag tänkte i detta inlägg göra en liten introduktion om vem jag är. Till att börja med så heter jag Dennis Wetterlund och är 20 år gammal, är född i Borås men uppväxt i Stockholm sedan en lång tid tillbaka. Mitt artist namn är "Dennis Theo", då Theo är mitt andra namn. Jag producerar Dance/House musik och är det så att du uppplever att mina låtar är något du skulle vilja använda dig av så vill jag att Du i första hand kontaktar mig. Jag är, som det flesta producenter, alltid i behova av ny röster och är det så att du vill samarbeta så hör mer än gärna av dig. Ha det bra och följ mig här samt på andra sociala medier, all info finns på min profil :-)
 3. 18 downloads

  Ny låt från mig, Dennis Theo. Gilla mig på Facebook: https://www.facebook...DennisTheoDance Soundcloud:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.