Jump to content
Annons

keckonen

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag passar också på att anmäla mitt intresse för ett samarbete! Skickar ett PM.
  2. Hej Magnus! Vår musik kan beskrivas som gitarrbaserad pop men vi är inte låsta vid någon genre. Vi jobbar gärna med många stilar och influenser. Nivån är att vi är garanterat glada! Eftersom vi inte tjänar pengar på det än så får det väl kallas amatör, men med ambition att utvecklas och dra in pengar. Jag har tidigare erfarenhet i coverband på amatörnivå och har pysslat med detta i ett drygt år. Tjejerna har sysslat med låtskrivandet till och från i ca 10 år. Vi har ingen replokal, vi brukar träffas antingen hos en av tjejerna i Haninge eller på mitt jobb i Älvsjö, 2-3 ggr per vecka. Vi gör olika saker som att repa, spela in eller skriva nytt. Vi har inget bolag bakom utan jobbar på att komma ut med musiken nu. Vår ide är att vi då och då vill komma ut och spela vår musik. Vi har inte spelningar stadigt, under våren är siktet inställt på ett par gig. Vi vill helt enkelt komma i kontakt med en och trevlig musiker om vill jobba med oss. Tillsammans stakar vi ut en väg framåt. Lite demos: http://soundcloud.com/bondimusicprod/sets/songs/ Vå hemsida: www.bondimusic.se Kalle
  3. Tack för kommentaren!! Uppdaterar... BondiMusic söker en andra gitarrist/musiker som vill vara med och skapa skön musik. Om du är duktig på andra instrument så är vi intresserade av det med! Vi är en låtskrivartrio bestående av Kalle (Spelar gitarr, gör arrangemang, producerar), Kattis (Sjunger, skriver låtar) och Linda (Sjunger, skriver låtar). Tillsammans skriver vi nya låtar, uppträder live och har olika projekt på gång. Och vi har väldigt trevligt med mycket skratt och glädje! Vi söker dig som vill vara med och skriva låtar, jamma, uppträda live och alla andra projekt som kommer med tiden. En öppen och glad person som tycker om att spela ihop med andra. Vi kan även tänka oss en framtid som artister och inte bara låtskrivare. Vägen är öppen! Vi håller till i Stockholm, strax söderut.
  4. BondiMusic söker en andra gitarrist/musiker som vill vara med och skapa skön musik. Om du är duktig på andra instrument så är vi intresserade av det med! Vi är en låtskrivartrio bestående av Kalle (Spelar gitarr, gör arrangemang, producerar), Kattis (Sjunger, skriver låtar) och Linda (Sjunger, skriver låtar). Tillsammans skriver vi nya låtar, uppträder live och har olika projekt på gång. Och vi har väldigt trevligt med mycket skratt och glädje! Vi söker dig som vill vara med och skriva låtar, jamma, uppträda live och alla andra projekt som kommer med tiden. En öppen och glad person som tycker om att spela ihop med andra. Vi kan även tänka oss en framtid som artister och inte bara låtskrivare. Vägen är öppen! Vi håller till i Stockholm, strax söderut.
×
×
  • Skapa ny...