Jump to content
Annons

tokim

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Intresserad. Kan du skicka lite vad du har gjort? Antingen showreel, eller några demos?
  2. tokim

    Söker manlig vokalist!

    Vi är två signade låtskrivare som precis är klar med en demo som vi behöver en grym vokalist på. Det är en folk/pop låt med skön melodi. Behöver manlig vokalist som sjunger åt folk hållet, gärna tenor. Tyvärr finns det inget arvode för jobbet, utan du får studio erfarenhet, låtskrivarnätverk, samt låten kommer spelas upp for skivbolag/förlag som kan leda till andra jobb/möjligheter. Vi bjuder självklart på roligt, mat och obegränsad kaffe! Skicka PM med antingen bifogad mp3:a eller länk.
  3. Letar efter lokal var jag kan sitta jobba dygnet runt, gärna i ett seriöst och kreativt miljö. Behöver inga stort rum, gärna runt 8-9 kvm. Är signad och jobbar daglig med kommersiell listpop/dance musik. Allt är intressant, så tveka inte hör av dig om du har ett ledig rum eller känner någon som har. Max hyra 4000.
  4. tokim

    Topliner/lyricist sökes

    Jag är en låtskrivare/producent, baserad i Stockholm och som jobbar mot den komersiella marknaden och söker efter en partner som är grym på topline, (text och melodi) som vill vara med att skapa hits i pop/dance/ genren. Ålder eller kön spelar ingen roll, så länge du är seriös. Jag har kontakter i Sony, Universal och Warner, samt tillgång till studio, så nu är det bara upp till dig och mig att göra bra nog demos. Skriv gärna kort om dig själv och skicka med lite grejer du har gjort tidigare. Ser fram emot att höra från dig, och skickar gärna nägra demos jag har gjort. Mvh. Tobbe
×
×
  • Skapa ny...