Jump to content
Annons

iliaz03

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Fins det några andra bra sidor där man kan träffa och jobba med andra producenter och musiker? Jag skulle vilja hitta duktiga producenter som inte bor i Sverige.
  2. Är det någon som känner till nån bra sida där man kan ladda ner bra plugins, helst ladspa?
  3. Jag tror verkligen inte att marknaden kommer bli mättad, tvärtom. Nu kommer även dem som inte har råd att investera tiotusentals i mjukvara och utrustning att få möjligheten att göra musik. Jag tror istället att musikskapandet kommer att öka. Kolla vad youtube har gjort för de ungdomar som tidigare aldrig skulle kunnat få ett skivkontrakt. Nu syns och hörs dem med sin musik och vågar vara kreativa då de vet att det finns dem därute som faktiskt lyssnar på deras grejer.
  4. Fixa invites till den här. www.jamclouds.com
  5. Men du gör ju precis samma sak är tanken, bara det att du gör det i cloudet. Alla pluggar o sånt ligger där istället. På så sätt kan jag mixa en låt o sen inte behöva skicka eller spreanda den, utan mina med producenter eller artister har tillgång hela tiden.
  6. Det är ju inget som säger att man inte kan sitta i en riktig studio ändå, det blir ju bara själva mjukvaran som hamnar online. Då kan alla sitta i vilken studio somhelst samtidigt men i olika delar av världen.
  7. Nåt sånt här absolut, men man vill ju fortfarande ha tillgång till en mer eller mindre professionell studio, typ logic eller cubase, men online. Jag tror att det här är framtiden helt ärligt.
  8. Precis vad jag menade. Har blivit medlem i en sida som heter www.jamclouds.com där dem gör just detta. Man kan spela in överallt. Studion är inte fullkomlig ännu men dem jobbar tydligen hårt på det. Jag längtar bara tills man kan använda sina midi prylar oxå.
  9. iliaz03

    Framtidens studios

    Hej. Jag är lite nyfiken på hur framtidens studios kommer se ut. Kommer man verkligen att köpa mjukvara för tusentals kronor om man får möjligheten att på ett smidigt sätt arbeta online. Idag måste man spreanda eller skicka filer fram och tillbaka. Men det måste ju vara smidigare att online kunna uppdatera, lyssna och arbeta i realtid. Som det ser ut idag så är det en lösning på väg när det gäller att köra midi (och då menar jag att använda sin externa midiutrustning) direkt i browsern istället. Detta tror jag kommer att underlätta och skapa enorma möjligheter tror jag. Vad tror ni?
  10. det kan den ju fortfarande ha, men all behöver ju inte längre vara fysiskt närvarande i ett o samma rum. Det kommer ju öppna upp för möjligheterna att arbeta med en massa andra människor runt om i världen utan att behöva resa o bekosta en massa biljetter o dylikt.
  11. Absolut, men det är det sköna med det här, att jag slipper köpa en massa studioprogram för en massa pengar.
  12. exempel http://www.jamclouds.com/studio/score/250/ ja, en beta men dem jobbar för fullt med att färdigställa och ladda upp alla pluggar osv
  13. Fast här kommer det att vara en riktig inspelnings studio där du kan göra praktiskt taget allt du kan göra i en riktig studio utan att behöva installera något.
  14. Jag skulle vilja rekommendera en ny sida som är på gång. Man ska tydligen kunna producera och skriva musik med andra över hela världen live och online för att sedan direkt kunna dela med sig till alla på sidan. Man kan även rösta på låtar andra medlemmar gjort och då hamnar låtarna på en playlist. Har hört talas om den här sidan tidigare och nu lyckats få en invite. Ser coolt ut än så länge, men den kommer inte lanseras förrän i vår. Finns en mail adress längst ner där man kan requesta en invite och sen kan man själv bjuda in vänner redan innan launch. Kolla in www.jamclouds.com
×
×
  • Skapa ny...