Jump to content

m-and208

Medlem
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About m-and208

 • Rank
  På gång
 1. Hej! Tänkte höra om de är någon som vet var ja kan få tag på Map preset till Medeli DD508D. Försöker köra de i Addictive Drums men får det inte att fungera!
 2. Okej tack så mycket för hjälpen. Ska pröva de så fört jag får igång allt. tack än en gång 🙂
 3. Så du menar att ja kan köra två olika ljudkort samtidigt i Cubase? Med ett som spelar in audio och ett helt annat som spelar in midi ? (externa båda två) och är direkt anslutna till datorn?
 4. ja de va de jag funderade på om de skulle fungera! Men tror du de måste va av samma märke mackie i detta fallet? Använder Cubase i nuläget och så vitta jag vet går de bara använda ett ljudkort åt gången! Saken är den att jag vill ha kvar mackie bordet med samtidigt spela in trummor med midi!!
 5. Jag tänkte höra om de är någon som har erfarenhet eller kunskap om att koppla ihop ljudkort via Firewire. Jag har idag ett mackie 1640i med inbyggt Firewire kort, Men de saknar midi in/ut. Därför funderar jag på om de skulle va möjlig att koppla till ett annat ljudkort med midi igenom mackie bordet? för att kunna använda allt samtidigt!
 6. Jo time warp har jag använt och tycker det funkar helt okej. Men har man klippt ihop ett spåret får jag det inte att fungera ?
 7. jo Google har jag titta på mycket och fått mycket info från. Trummorna börjar jag få ordning på, med gitarren vill sig inte. du pratade på melodyne är det ett plugin man köper till Cubase eller finns det i Cubase redan?
 8. Hej. Jag skulle vilja ha lite hjälp med en sak. håller på att spelar in lite i Cubase 7. Jag spelade in trummorna först med 10 kanaler. prövade spela in så gått de gick med metronom men blev inte helt hundra på vissa ställen. Sedan la jag en gitarr, blev samma med den inte helt hundra över allt. Nu till min fråga. jag skulle vilja ha dem i absolut tempo med varandra hur gör jag ?
 9. Nu tror jag att ja hittat felet, Det va en CPU som hette GUI.exe som jag stängde ner. Då helt plötsligt började allt fungera, Inte en aning om va den är till. Men inget har slutat fungera än vad jag har märkt 😛 Men höjer jag bufferten lite högre som tex till 128 kan stereon på högtalarna försvinna i bland och bli mono.. Vad ska man använd för drivrutin till FW-kortet TI eller Legacy vad rekommenderar ni?
 10. Hej Tack för hjälpen. Nu har jag äntligen fått igång ljudkortet. Felet som var va att buffer hastigheten var för låg. höjde de och den fungerade. Men nu har jag ett annat problem. När jag spelar in i Cubase 5 blir Latency alldeles för hög hela 23ms. Hur får man ner den? Förstår att det har något med buffer att göra, men kan inte sänka den något mer.... Tack på förhand..
 11. Jag har en ny inköpt cooler master tror jag den heter. tror den är ihop bygge från mr.PC med Widows 7.det sitter en AMD FX-4100 Quad-core Processor, 8G i ram och ssd disk som jag kör Cubase på.
 12. Har provat att byta till legacy driver men då kommer det inget ljud alls ? laddade ned programmet du rekommenderade och det ger utslag på 4000us. Men vad de är som gör de vet jag inte. har prövat att stänga ner några saker, utan något bra resultat. Vet inte ur mycket man vågar stänga ner...
 13. Nu har jag bytt ut mitt Firewire kort till ett Texas Instruments IEEE 1394 bus host controller. Men. Det blev inge bättre har fortfarand samma problem!! Är det någon annan som har några idéer börjar bli ganska tröt på att de inte funkar ???
 14. Vet inte hur jag ska förklara det riktigt. man kan säga att det klipper, skrapar och att det skulle fas vända på något vis i bland.. Fel buffer hur tittar man på de, som jag sa tidigare är jag inte så slängder på datorer 😊
 15. Har undersökt lite nu och de visar sig att jag hart PCI-E kort i datorn. Har titta runt lite men kan inte hitta någon som de sitter TI-krets på. eller så är jag för korkade för att hitta 🤪 Någon som har förslag på ett bra fungerande FW kort med PCI-E och TI-krets? som jag tydligen behöver för att få det att funka..
×
×
 • Create New...