Jump to content
Annons

ArvidLizell

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

4 Followers

About ArvidLizell

 • Rank
  Nykomling
 1. äh, det är ju sånt där som gör det hela lite mer personligt och mänskligt, instället för den datorgjorda perfektionen i One Direction och Bieber.
 2. Version mp3

  5 downloads

  Lite experimentell indiemusik. Enligt mig själv min bästa låt hittills. Har jobbat på låten sen i somras, hoppas ni tycker om den.
 3. Titel: Let Your Heart Beat Av: ArvidLizell Uppladdad: 08 jan 2013 Kategori: Övrig musik Lite experimentell indiemusik. Enligt mig själv min bästa låt hittills. Har jobbat på låten sen i somras, hoppas ni tycker om den. Finns annars på SoundCloud: Klicka här för att ladda ner filen
 4. Upptäckte just en del saker jag fixa i låten innan den är klar att mixas, men skickar den nån gång snart!
 5. Fan vad schysst! Ska jag bounca varje track från början till slutet av låten så kan du klippa bort de tysta delarna i filerna? Tänkte så att du slipper sitta och pussla ihop alla stems själv. Dock kommer alla filer ta en jäkla massa plats, så jag får skicka det i flera mail. Gillar mailadressen!
 6. Hej! Jag har spelat in en del egna låtar här hemma nu och har ett jäkla problem med just mixingen, mest för att jag inte har orkat lära mig det. Tänkte att om du ändå vill öva på det så skulle jag bli sjukt glad om du kunde försöka hjälpa mig! Jag kan tänka mig att betala för det om du vill, bara det blir bra liksom. Du kan ju lyssna här för att se om du gillar musiken och tycker det är värt det: Tack på förhand. Arvid
 7. Tjena! Jag håller på att göra en skiva, och har en låt som är i stort sett klar inspelningsmässigt, dock en katastrof när det kommer till mixing och mastering. Har själv inte tiden eller tålamodet att lära mig mixing, och skulle bli sjukt glad om du kunde försöka. Jag använder logic men skulle kunna bounca allt till wav filer. Tack på förhand!
 8. Hej allihop, Arvid heter jag och är en liten nykomling här. Verkar vara en grym sida och jag har blivit medlem för att lära mig förbättra min musikproduktion och förhoppningsvis få lite respons och kritik. Jag är 19 och håller på med musik hela tiden. Skriver musik som folk på soundcloud har liknat vid Coldplay, Paul Simon, Jose Gonzales m.m. Mitt mål är väl inte att efterlikna någon annan men det är klart man blir lite smickrad, trots att många som kommenterar på soundcloud bara gör det för att man ska lyssna på deras egen musik. Jag är också här för att försöka få vägledning i vad man kan göra för att få jobba med musik här i livet, utbildningar inom audio engineering som t.ex. SAE institue och liknande verkar ju få både ris och ros. Överhuvudtaget verkar musikvärlden vara ett jäkla hav och det verkar inte så lätt att hålla sig vid ytan. Här finns min musik om någon är intresserad:
 9. Titel: Falling Through the Sky Av: ArvidLizell Uppladdad: 06 Dec 2012 Kategori: Övrig musik En avslappnande låt som berättar en liten historia. Tog nästan ett år att skriva och spela in, så skulle uppskatta lite respons! finns även här: Klicka här för att ladda ner filen
 10. Version mp3

  11 downloads

  En avslappnande låt som berättar en liten historia. Tog nästan ett år att skriva och spela in, så skulle uppskatta lite respons! finns även här:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.