Jump to content
Annons

sofist

Medlem
  • Antal inlägg

    66
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt
  1. förklarar att metallica lät SKIT 92. Däeromt va shinead o connor grym 90 i globen. Bra ljud, och vilken röst.
  2. Efter en snabb sökning verkar det vara en fender america special strat gjort exklusivt för guitar center, den fanns även som tele. Om det är nåt budget över den framgick inte..
  3. bidde en moddad blues jr. vilken lite gynnare!
  4. har samma funderingar som du, jag vill ha att styra appar (ipad) och tittar på m-audio axiom, men vet inte om jag behöver 49 tangenter, är ingen hejare på klaviatur. Jag kanske klarar mig med den lilla modellen.
  5. läskigt, igår kväll lyssnade jag igenom maidens tidiga katalog, fick abstinens. det händer typ aldrig att jag lyssnar på maiden. En stor inspiration har gått ur tiden.
  6. jag rekommenderar b&w c5, har haft dem sedan lanseringen för ett par år sedan, väldigt transparenta, kan vara lite trixit att hitta rätt läge men för mig funkar de skitbra. Hoppa in i närmsta butik och testa! http://www.hifiklubben.se/produkter/tillbehor/horlurar/bw_c5_horlur_svart.htm
  7. hur menar du med ganska nytt? hihopkulturen är ju rotat ur 70-talet. är det ganska nytt? Inte ens elektronisk musik är "ganska nytt". Anledningen att hihop fortfarande frodas och utvecklas har nog snarare med att det tilltalar människor. Annars hade det nog dött ut ganska snabbt, typ 82. Det är 31 år sedan.
  8. senaste kapet jazzmaster cij. första jag gör är att byta micarna, sen är det bara att åka. mycket nöjd
  9. sofist

    jazzmaster CIJ 2004-05

    Hej, har hittat en Jazzmaster som jag är sugen på, crafted in japan 2004-2005. Spelar inte gitarr så vet väldigt lite om dem -har googlat och läst på lite naturligtvis. Finns det nåt snäll själ här inne som har erfarenhet av japanfenders el. kanske t.om en JM CIJ som de kan dela med sig av? är det något man bör hålla sig ifrån el är det bara att köra på? vänligast t
  10. gillade också den plattan, liksom whitesnake, aerosmith, mötley`s släpp, och appetite.. ett bra musikår. född 75.
  11. en lista tillägnad lite varg och dyl. wolves
  12. håller med, hon gav värdighet åt kvällen. danny? 3 morsor som trodde dom var på en finlandsfärga? nätack! men Gina är ändå bäst.
  13. det finns otaliga exempel på när en starkare part utnyttjar en svagare med stöd i lagen, skall man inte kunna diskutera det? immaterialrätten är plågsamt eftersatt . Därför diskuterar man, bildar opinion. Ibland häpnar man över det aggressiva och omnipotenta tilltalet härinne.
  14. här är det jag tänkte som ny prod. dator. Ett obetydligt grafikkort med kylarfläns för att det ska vara så tyst som möjligt. Men det är ju bara att byta ut det mot ett kraftfullare. Och kanske titta på ett nyare moderkort (har asus sabertooth på hemmaburken, kan rekommendera det), men för mig funkar det för det här ändamålet. http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1186611&su=555BFBEB-C4F5-4291-B81F-D2C4B82979AC
×
×
  • Skapa ny...