Jump to content
Annons

Tress

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Tress

  1. On 12/19/2020 at 9:06 PM, Melker Bergner said:

    Tack! Vet, farsan är också på mig om att  jag måste börja skriva lite texter till låtarna. 

    Det är några olika syntar till ackorden. Huvudsynten är från Sylenth och heter "KEY starchild 1". Har dock ändrat runt det lite så det låter inte exakt som den låter från början.

    Den som ger lite high end och krispighet är från nexus, från expansion packet "XP Christmas 2015". Presetet heter "XP STRA3 LD Epic movement". 

    Det tredje lagret är också nexus. Ett piano från expansion packet "XP Christmas 2015". Heter "XP SWEH2 AR Swedish piano. 

    Fjärde är sylenth. Från ett vandalism pack. Heter deadcat. 

    Top leaden är från sylenth och heter ARP TranceEpic. 

    Dessa ligger i en grupp med lite compression och eq. Har eq:at alla lager för att passa med varandra. Har sedan lagt på reverb och lite eko. Och sidechain såklart. 

    Hoppas det hjälper!

    Tack för den utförliga förklaringen. Förstod inte att det var flera syntar när jag lyssnade på låten!

    Måste kolla in någon av dom där. Det låter väldigt bra!

    Lycka till med låtarna och God Jul!

  2. 5 hours ago, Peter Roos said:

    Bra produktion, bra låtar och bra röst! Gillade speciellt Mer, men även de andra låtarna. Bra att du lagt ut dem på Spotify, kvalitet behövs alltid i den sjö av av medelmåtta som finns ute på nätet.

    Det finns sannerligen en storm av kreationer där ute. Allt är inte orgasmiskt bra tyvärr. Jag uppskattar verkligen att du gillar låtarna ☺️

  3. Jag tycker att du får till countrydialekten bra och din röst är väldigt fin! En sak som du dock måste tänka på är att hålla ut tonerna mer ibland, jag antar att det kanske är det som du menade när du sa att du inte var helt nöjd med sånginsatsen!

×
×
  • Skapa ny...