Jump to content

Tress

Medlem
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

About Tress

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

1,868 profile views
 1. Tack för den utförliga förklaringen. Förstod inte att det var flera syntar när jag lyssnade på låten! Måste kolla in någon av dom där. Det låter väldigt bra! Lycka till med låtarna och God Jul!
 2. Bra produktion, gillar kicken och alla ljud du använt. Det låter nästan som en färdig låt, det som saknas är en vokal ☺️ Förstår om du inte vill, men vilken preset/synt har du använt till ackorden? Påminner om Nause tycker jag.
 3. https://open.spotify.com/track/6lQjRgCKmcRF4aJQulhUVa?si=6AszQeNyQIWfNLGyKa8vdg Släppte mig nya låt idag. Glad Fredag på er!
 4. Det finns sannerligen en storm av kreationer där ute. Allt är inte orgasmiskt bra tyvärr. Jag uppskattar verkligen att du gillar låtarna ☺️
 5. Jag uppskattar att du lyssnade! Kul att en av låtarna föll dig lite i smaken!
 6. Ja verkligen 😄 Underbart Fabror Pop. Hoppas du känner nåt när du hör låtarna! Förresten. Sa lite fel. Det är faktiskt bara två Svenska låtar!
 7. https://open.spotify.com/album/3fIsi88IS8aP5OQMi8N1e2?si=iDMo3Y5jRW2YT4lcsKbndg Lyssna jättegärna. Har gjort allt själv såklart [utom fiolen].
 8. Idag har jag släppt min första låt på Spotify "Seeking the Stone" Lyssna gärna. Ha en fin kväll! Gjorde allt själv inkl. mixning och mastering. Seeking the Stone på Spotify Instagram: https://www.instagram.com/skarholmofficial/
 9. Håller med! Men det finns mycket visdom här på studio.se också. Älskar dina tips och trix!
 10. Kunde inte sagt det bättre själv 🙂 Ska ha det i åtanke. Va tvungen att lappa ihop det, åkte med råa vokalinspelningar till stället där jag skulle tävla. Färdigställde allt och höll tummarna 😛
 11. Yes, det gjorde jag 🙂 Jag vann ett headset och lite pengar. Headsetet blev snott dock 😛 Tack 😄
×
×
 • Create New...