Jump to content
Annons

NinLow

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Såhär låter det! Om jag förstått det rätt så måste man koppla in två kablar in till ljudkortet (är det så egentligen?) Såhär låter det iallafall.
  2. Hej! Jag är relativt ny när det kommer till att spela in, tänkte därför pröva att göra det idag från min Roland in till mitt Apogee Duet 2-ljudkort men hela kvalitén är verkligen jätterisig - främst så är det ett brus som uppstår som verkligen förstör hela inspelningen. Vad kan det bero på?
  3. Tja! Jag skulle nog kunna mastra den! Skulle man kunna få höra den först? Proddar eget, så står för min mastering på alla samtliga låtar: Även mastrat denna:
  4. Tack så hemskt mycket för era svar! Har bannemej slarvat bort kvittot så klantig som jag är... @Catherine - Ja, det blev lite nytt för mig nu när jag körde hem stativet, har annars vanligtvis bara kört Casion på den. Nu sitter den ju verkligen i, men är jättenojjig över att den ska gå i backen igen...
  5. Mitt senaste släpp från Universal.
  6. Hejsan! Jag köpte för cirka en månad sedan ett keyboardstativ Proel SPL253 med 3 våningar. Maxvikten på detta stativ är 70kg, varpå min Roland FP-5 väger cirka 21kg samt Casio 3200 som väger knappt något alls. Stativet har slagit ihop sig två gånger redan ikväll och jag börjar oroa mig ifall den verkligen håller. Så frågan jag vill ställa mig, finns det något sätt att motverka det dåliga 'snap lock':et som stativ har? Något sätt för att verkligen binda ihop låset så det verkligen sitter i? Tack på förhand.
  7. Känns som att det brister i det musikaliska? Har du någonsin hållt på med ackord/skalor? Att skapa house-musik är ju inte direkt någonting som enbart kräver en dator direkt...
×
×
  • Skapa ny...