Jump to content

Jesse And The Revelations

Medlem
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Jesse And The Revelations

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/11/1967

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Närke / Östansjö
 • Intressen
  Spelar en del CallOfDuty på PC. annars mycket musik.. mest lyssnar jag på andra, men ska starta upp på nytt med egna projekt tänkte jag.. Instrument: Trummor, Fuskar på Sång samt lite bas, git, piano, kan egentligen inga ackord eller noter.. spelar enbart på gehör..

Recent Profile Visitors

3,549 profile views

Om mig

Jesse & The Revelations, är egentligen ett solo projekt. Vi var från början 4st som byggde en PC-musikstudio och tillsammans skulle vi sedan skriva låtar som vi själva ville lyssna på.. Problemet uppstår då vi upptäcker att alla har lika stark vilja i vilket håll låtarna skall dra.. och alla kommer ifrån helt olika bakgrunder rent musikaliskt, vi pratade inte riktigt samma språk. vi fick ihop ett par låtar men dom blev aldrig riktigt färdiga. Det beslutades att alla skulle göra varsinna solo projekt istället.. JAA! jättebra idé tyckte väl i princip alla utom Trummisen (JAG) som inte kan ta ett ackord på varken git, bas, eller piano..

 

Det stod ett piano i mitt vardagsrum, som följde med huset vi köpte. ostämt visserligen, men jag lyckades knåpa ihop nått på de svarta tangenterna, och jag lyckades att skriva några låtar på gitarr oxå.. fråga mig inte vilka ackord eller så.. det har jag ingen aning om.. eftersom jag spelade endast på 2 strängar åt gången typ, status quo barré ackord (har jag fått höra) nåväl.. nöjd och stolt går jag in i studion och presenterar mina alster för mina medmusikanter, som "tillrättar" lägger en del grejjer efter att jag försökt förmedla en känsla, eller visslar en melodi etc.. men, men, det funkar hyffsat. kanske inte blir exakt den musiken jag helst hadde velat göra .. men med mina egna begränsningar är jag rätt nöjd.. jag har försökt att göra så mycket som möjligt själv iallafall..

 

Det mesta av matrialet är inspelat för ca: 8 år sedan, Och nu hoppas jag att kunna slutföra några av låtarna ordentligt.. och kanske rent av skriva något nytt..

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.