Jump to content
Annons

Gekko

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ja precis! Eller jag kan lägga markeringen vart jag vill i låten men så fort jag sedan stannar låten så hoppar markeringen till början av låten igen... Värdelöst är det, tar så tid att hela tiden dra den tillbaka till det ställe man vill lyssna på
  2. Nja, ska förklara bättre vad jag menar:) säg att jag jobbar med reffen och startar låten första takten i reffen, sen stoppar jag låten i 6e takten och då vill jag sedan när jag trycker på play igen att låten spelas upp ifrån första takten i reffen där jag startade den. Jag har läst handboken flera gånger, tycke jag kan programmet relativt bra men detta kan jag inte få rätt på! Tack för ditt svar iaf!
  3. Får panik över detta och den som kan hjälpa mig att lösa detta är jag evigt tacksam till!😉 Jag har alltid haft det så att när jag trycker mellanslag så stoppar låten och när jag sedan trycker mellanslag igen så börjar den spela ifrån det ställe där jag valde att starta låten. Nu helt plötsligt hoppar den tillbaka till början av låten hela tiden och glömmer helt bort vart jag valde att starta låten! Hjälp det är enormt frustrerande!
  4. Okej kanon, tack för hjälpen! Dock tror jag ej det finns en såb mjukvara till UF5 som midi klaviaturen heter som jag vill använda..
  5. Jag vet hur jag gör för att kunna styra vst pluggar med en midicontroler, men! Hur sparar man det så jag slipper ställa in alla knappar på nytt varje gång? Någon som kan hjälpa mig med detta blir galen! Tack!
  6. Gekko

    Vilka skivbolag?

    Kanon härligt med svar va lite segt i början där:) Jo jag gör ganska hård house men med mycket melodi, man skulle väl kunna säga att det är ganska typisk svensk house med skillnaden att jag ej gör remix på något utan skriver allt själv. Har tyvärr inget jag kan skicka i nuläget då jag ej fått tillbaka det från mastering än.
  7. Gekko

    Vilka skivbolag?

    Skulle gärna vilja ha lite tips på till vilka skivbolag man hade kunnat skicka sin demo till om man sysslar me house? Antar att man kan skicka till dom absolut största skivbolagen också eftersom house väl nu blivit väldigt mainstream så lista gärna även dessa: Tacksam för alla svar! 🙂
  8. Jag gör house/electro och har följande problem. Jag tycker jag använder EQ för att möblera bland ljuden och skära bort låga basfrekvenser. Men trots detta upplever jag att kraften i låten försvinner när det är flera instrument samtidigt. Likaså är ett ensamt ljud påtagligt högre och maffigare. Jag använder FL Studio (Ej ner laddat utan köpt) Någon som har några förslag på vad det kan bero på och vad jag bör göra? Tacksam för alla tips!
×
×
  • Skapa ny...