Jump to content
Annons

MrSpock

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för ditt inlägg, låter likt detta kontrakt vi fått ja. Hur vi gör får vi se.
  2. Så du hävdar då alltså att det inte spelar nån roll om man har eller inte har ett bolag bakom sig när det gäller bokningar? Att du själv kan ringa och säga "vi är världens bästa band" istället för ett "opartiskt" bolag?
  3. Det har vi redan fått - Connecting Music i Tyskland och olika direktkontakter i Japan osv.
  4. Men så är det ju så att om vi får sålt skivorna och får pröjs för några gig inom 60 dagar så ligger vi ju inte ute med några pengar alls.
  5. Precis så är det. Fast 18% royalty.
  6. Men den promotion han kan erbjuda kommer vi själva inte åt...men om det är värt 50tusen...vet inte.
  7. Som sagt, det är ju inte för inte jag startade denna tråd - jag kan helt enkelt ingenting om sådant här med skivsläpp / promotion och så vidare. Det jag fick tillsagt mig av vår manager sist på telefon är att de gör så här för att vara säkra på att inte förlora pengar ifall vi hoppar av om ett halvår eller så.
  8. Okej, det vi får betala för (som jag tolkat det hela) är promotion utomlands. Bra promotion (bra enligt bolaget). Mycket promotion mot tidningar, radio och så vidare.
  9. Det är jurister som kollat igenomsjälva kontraktet, men samtidigt står det inget om de 40 000:- + moms utan den summan stod i mailet som kontraktet kom med...
  10. Har läst lite mer och visst har de mycket kontakter world wide men samtidigt står det inte några garantier för antal spelningar / gage och så vidare i kontraktet. Men promotion till och via promobolag i värden ingår alltså. Men jag jämförde med bland annat cdbaby.com - där skulle vi få 1000ex med tryck och omslag för drygt 10 000:- och sen ytterligare 500:- för world wide distribution. Då känns ju vår deal lite...meh.
  11. "Alla mindre bolag har det som praxis att bandet bidrar till projektet genom denna insats att själv sälja drygt 300 CDs, en så kallad pant." Detta säger bandmedlemmen som känner skivbolagschefen och är även bekräftat från annat håll. Men...?
  12. Men ni missar det faktum att skivan redan är i spelad av oss själva redan. Ingen skivinspelning ska genomföras!
  13. Vi ska träffas bolaget inom kort och jag ska då ställa motfrågor. Men ni håller alltså då med om att det låter lurt?
×
×
  • Skapa ny...