Jump to content
Annons

n1k

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt
  1. Tycker att det låter som en ganska bra idé om du är någorlunda pedagogisk. Däremot så hade jag inte personligen varit sugen på att pröjsa 250/t från första lektion utan att veta alls hur det kommer funka. Erbjud möjlighet att ta en kaffe eller en kortare, gratis första lektion och diskutera tidigare erfarenhet, eventuella mål osv med eleven för att se så det verkar lika intressant i verkligheten som på pappret innan man öppnar plånboken. Det är hur jag hade resonerat åtminstone.
  2. absolut, jag hör av mig till helgen senast med några dry mixar då jag är mitt i en flytt. förväntade mig inte svar så snabbt ärligt talat. 😳 också kul att höra tolkningen på 50's "power of the dollar" i "like this" 😉
  3. Hej! Är en aspirerande ljudtekniker under utbildning som för tillfället lägger en hel del tid åt att skriva, pussla ihop och mixa Hiphop beats inom subgenrén Trap Music (alternativ benämning dirty south) med tendens till en nypa poppigare sound än vad man normalt förknippar Trap med. Om det finns någon där ute som antingen ser tjusningen i att sjunga in schysta, stora hooks till långsamma pulser med mycket dubbeltempo i hi-hatsen eller t.o.m någon som kan spotta i den här stilen så vore det kul om vi kunde ta kontakt och försöka snickra ihop något. Som jag hade tänkt det räcker det med ett PM här på forumet så skickar jag ett beat eller två till dig som du kan lyssna på, kanske spela in något spontant över (kvalité spelar ingen direkt roll i det här skedet) för att sen se om det låter bra nog att boka eventuell studiotid. Har tillgång till mycket bra utrustning via utbildningen. Tyvärr så är det här inget sound som direkt slagit rot i Sverige, men i princip all hiphop som florerar kommersiellt idag plagierar sydstatssoundet. (alla har väl hört I'm on one av DJ Khaled med Drake i hooken?) Här är ett par exempel på hur beaten KAN låta. http://www.youtube.com/watch?v=Leq9M_ZK7oo http://www.youtube.com/watch?v=CbwSDXIINoA&feature=relmfu Är definitivt inte tänkt att vara ett helt nischat samarbete utan kan också vara en kul grej för popsångare/sångerskor att testa en ny platform för sin sång och beaten är i slutändan helt formbara efter eventuellt intresserade. Tänkbar diskussion om ersättning kan diskuteras senare då jag för det första vill veta om det ens finns ett intresse. Studiotillgängligheten är begränsad till Stockholmsområdet om det skulle bli aktuellt. Slutligen, om du tycker att exemplen jag länkade låter skit så är det inte hela världen. Jag söker helt enkelt någon somhelst med intresse eller erfarenhet av hiphop vocals i sina olika former som vill testa på något nytt.
×
×
  • Skapa ny...