Jump to content
Annons

DeFactoBato

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej, Tack för era svar! Jag ska byta mixern idag. Jag fattar bara inte att de sålde den till mig fast jag förklarade hur min studio ser ut. Jag ville ju så klart ha den med bättre preamp. Men jag har hört att Behringer inte har så bra preamp, har kanske Mackie mixerbord bättre? Någon som vet detta? Annars kan jag lika gärna köpa en Behringer som är billigare.
  2. Hej Anders, Tack för snabbt svar! Jag tyckte också att de var lite märkligt att det inte fanns några AUXar. Denna mixer var även dubbelt så dyr men känner som att min gamla mixer har bättre med ingångar och utgångar. Jag ska ha monitorer och hörlurar. Som det ser ut nu så verkar det som att jag måste stänga av monitorerna vare gång jag ska spela in röst i micken och ha igång hörlurar samtidigt. Känns dumt. Sen vet jag inte om snubben som lärde mig hur man kopplar ihop en mixer för några år sedan lärde mig fel eftersom han kopplade in FX send till ljudkortets in. Kanske lika bra att köpa en ny Behringer i stället?
  3. Hej alla! Jag har köpt en mixer eftersom den gamla har blivit kass. Därför bestämde jag mig för att köpa en ny och frågade i affären vilken de rekommenderade. Jag sa till de vilken jag hade innan och vilket ljudkort jag har. Jag ville först ha en samma som innan, men då sa de att denna (Yamaha) hade bättre preamp. Därför tänkte jag att jag kunde lägga ner lite extra pengar för det. Men nu när jag försöker koppla ihop allt så märker jag att de skiljer sig väldigt mycket åt och att jag inte riktigt förstår hur jag ska koppa ihop den nya. Jag brukar vara påläst på sådana saker som jag köper men känner mig lite förvirrad nu. Jag hoppas att det finns någon snäll själ som kan hjälpa mig med detta. Bild på den gamla och den nya: https://drive.google...iew?usp=sharing Mitt ljudkort är intern och heter M-audio 1010 LT Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...