Jump to content

RHCP

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About RHCP

 • Rank
  På gång
 1. Postade i fel avdelning, ska ligga under "säljes". Verkar inte som att det varken går att flytta eller ta bort inlägget så skulle uppskatta om en admin kunde flytta det.
 2. Rev runt bland farsans gamla gitarrprylar och hittade två pedaler. En Electric Mistress Deluxe v3 från 1981 av vad jag har fått fram. En Boss PD-1. Båda fungerar som dom ska. Hör av er för frågor, mer bilder osv. Pris kommer vi överens om.
 3. Bor i Östergötland men har inga problem med att flytta på mig.
 4. Tjena studioforum! Jag har i år bestämt mig för att ta ett sabbatsår från studierna pga att jag tröttnat rejält på skolan. Så nu undrar jag vart vänder man sig för att hitta ett jobb inom musik, alltså ljud, ljus osv? Det jag framför allt tänker på då är roddare eller liknande. Har kollat runt lite och förstått att man ska att ha kontakter men det har jag tyvärr inte några. Så har ni några tips? Vart jag kan vända mig? Jag tar vilket skitjobb som helst, tycker bara att det skulle vara kul att det på något sätt involverar det man älskar MVH Andreas
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.