Jump to content
Annons

Delfiero

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Vet inte hur man ändrar rubriken :/ #tekniskthandikappad
  2. Fixade problemet genom att sänka volymen via själva monitorn och öka via ljudinterfacet. Resulterade i försumbart brus!
  3. Ehm.. det blev mindre brus men ingen större skillnad dessvärre.. :/ Det har du rätt i Lundin 😉
  4. Jag testar det, jag har nämligen det exakt så som du hade det 🙂 tack för tipset!
  5. Jag har just skaffat ett par av dessa skönheter. Jag kopplar monitorerna till mitt Apogee One-ljudkort via en XLR-kabel. Det som händer då är att det uppkommer ett konstant brus, oberoende volymen via ljudkortet. Även om ljudet är helt av låter det. Det är inte direkt ett lågt brus heller.. Är något orolig, vore ytterst tacksam för hjälp!
  6. Okej låter ju bra! Undrar en sak till (när jag har er uppmärksamhet): vad behöver jag köpa i sladdväg? Och behöver jag någon typ M-Audio Fast Track eller är det överflödigt om man endast har ett par monitorer och inte ska spela in något?
  7. Vad föredrar ni, någon form av isopad eller stativ? Ifall man vill ha stativ är ju detta ett ganska bra erbjudande, eller vad säger ni? http://www.thomann.de/se/yamaha_hs80m_stativ_set.htm
  8. För att ställa ytterligare en fråga, hur pass viktigt är rummet? Rummet jag producerar i nu ser ut ungefär såhär: 4x8 meter. Datorn står halvvägs in i långsidan. Bakom datorn är det fönster hela vägen. Ungefär 1 meter bakom där jag sitter finns en stor flygel. Dörren in till rummet är av trä med glasrutor i. Kanske inte är det bästa av rum.. skulle ändå ett par HS80M fungera? Kommer dock förmodligen inte alltid sitta här, så småningom kommer jag sitta på en vind.
  9. Tack för alla perspektiv, glömde nämna att jag kommer använda monitorerna för dansmusik, progressive house/electro house etc. vilket givetvis kräver monitorer med "botten". Vad säger ni om denna då? http://www.thomann.de/se/krk_rp5_g2_rokit.htm Den är väldigt billig, men hört att den lämpar sig bra för sådan musik som jag ska producera! Åsikter?
  10. Jag funderar på att införskaffa mig ett par monitorer i den lägre priskategorin. De jag spanat in mig på är Yamaha HS50M, då många verkar tycka att monitorerna är prisvärda, ärliga etc. Så min fråga till er som har ett par sådana, är det något som är värt att köpa? Och till er som har andra monitorer, vilka har ni och hur fungerar dem? (ge mig helst inga tips om monitorer för mer än 3000 kr styck, då min budget inte skulle klara av det, skulle nog inte i nuläget vilja lägga mycket mer än 2000 kr/styck! Tacksam för alla svar och idéer!
  11. Houseduo från Göteborg bestående av William och Felix, båda 17 år gamla. Ta gärna en lyssning på denna banger, rekommenderas för er som gillar GLAD, EMOTIONELL och HÄRLIG house! Länk till originalet: http://soundcloud.co...erlund-jerhamre Länk till FET MASHUP med Taio Cruz - Hangover Läs forumreglerna om remixer/covers / upphovsrättsligt skyddat material Länk borttagen
  12. När köpte du de? Hur använda är de? 🙂
  13. Förresten ska man satsa på ett set stativ eller ett par såna där iso-pads (länk). Marginell skillnad i pris, vad är bäst? http://www.thomann.de/se/yamaha_hs80m_bundle.htm
×
×
  • Skapa ny...