Jump to content
Annons

TuneR

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Aha, värt att kika på!! Tack! Men tappar man inte ljudkvalitet med behringer?
  2. Hej! Jag är intresserad av att börja spela in. Då menar jag typ trummor,gitarr och bas samtidigt. Hade ett M-audio fast track pro 8r förut, men då kunde man bara spela in 8 kanaler(det vill säga bara hela trummorna) Ljudkvaliten (enligt mig som är rätt ny i mixning) var bra. Bästa ljud får man nog om man spelar in en och en. Men återigen, spela in alla i ett band för mer känsla, vad ska man välja då? mixerbord som går via firewire? ljudkort med 8 kanaler (kan man ha 2 samtidigt då?) Eller finns det lite mer studio rack med 16 kanaler som man kan koppla till dator? och hur går man till väga då? Jag vet att detta kan kosta mycket pengar, men finns det något prisvärt i lite lägre klass? Hoppas ni kan hjälpa mig( och inte piska bara för att jag är ny i detta område.) Tack på förhand alla studio fantaster!! -Music will make your soul whole! 🙂
  3. nu lyckades jag i Ableton. Tack för svaret du skickade. Men jag hade tydligen varit så dum att jag inte gick in i global settings som finn i programmet som följer med synten. Där måste man slå på MIDI recive clock. Sedan fungerade det. Så nu kan jag spela in midi till programmet, som sedan skickar tillbaka till synten, som jag sedan spelar in i en ljudingång. Det kanske hjälper någon mer där ute som inte vet vad man ska göra med Venom. Det är lite dåligt av M-audio att släppa synt utan bra programmvara. Tack!
  4. hur lyckas jag göra det med typ FL eller Ableton?
  5. TuneR

    HJÄLP!? M-audio Venom

    Hejsan! Är ny här så jag behöver lite hjälp. Jag köpte en M-audio Venom synth och det kändes rätt allt verkade bra. Tills jag kopplar in den och märker att det bara följer med program för att editera och göra egna syntljud. Vilket leder till att ljuden som finns inte går att köra in i ett DAW program. Det ända sättet jag vet är att man kan spela in live, som i instrument ingång, men då måste man vara tajt som ett as om man gör elektronisk musik. Så till frågan, kan man spela in midi signaler, korrigera och sedan göra så att synthen spelar upp det? så jag efter det kan spela in i instrument ingång så jag kan få ut synt ljuden som finns? krångligt jagvet, men det verkar som att dem tillverkat denna så. VST å DXI finns inte till denna än. Tacksam för svar!!
×
×
  • Skapa ny...