Jump to content

Peter Bröms

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutralt

Recent Profile Visitors

618 profile views

About me

Ibland behöver man en spark i rumpan. En bra vän hjälpte mig med det. Han släppte en singel nyligen, och det fick mig att komma igång. Så, min första utgåva på Spotify dök upp för en kort tid sedan: Agenda Ambiente med albumet "primero en la fila". Det beskrivs nog bäst som electronica av olika slag, tänk (eller helst lyssna!) house-techno-electro-EDM-punk, något liknande.

Strax därefter dök min andra utgåva upp, och den är helt annorlunda än min electronica-produktion. Det är mer bekvämt placerad i rock-världen, typ rock möter pop och punk. Det är svårt att vara mer exakt än så.

Jag rör mig oftast mellan dessa ytterligheter. Ibland blandar jag mellan dem, ibland blir det mer renodlad pop. Jag har tom. (med klent resultat) försökt mig på en mer jazz-influerad repertoar. Jag kan väl inte bestämma mig helt enkelt.

Jag kallar mig för Agenda Ambiente. Bokstavligen betyder det något i stil med miljöagendan. Det var det som fick min uppmärksamhet för många år sedan när jag arbetade med sådana frågor. Och det fastnade. Utöver möjliga dåligt dolda politiska ställningstaganden antar jag att det fastnade för att det låter... coolt? 


 
×
×
  • Create New...