Jump to content

Palsternacka

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Palsternacka last won the day on May 16

Palsternacka had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutralt

About Palsternacka

 • Rank
  Nykomling

Recent Profile Visitors

222 profile views
 1. Tackar ödmjukast för bra och mycket feedback! Absolut, snaren är väldigt otight vilket var lite tanken, lite väl extremt nu i efterhand kanske. Ska absolut tänka på det. Ang. ljudval och mix, har ofta problem med att jag fastnar där väl länge och tappar känslan, men kan ju vara en idé att gå tillbaks efter arr och se över ljuden igen. Tack för låttipset, det är helt klart åt det hållet jag vill.
 2. Tjena, Bra jobbat! Jag tycker låten saknar dynamik mellan partierna. Introt slår tex. med högre volym än vad droppet gör. Saknar även tydlighet i det lägre frekvenserna i droppet. Jag hade nog jobbat mer med volymjusteringen på mixen för att jämna ut det, pianot överröstar det mesta. Sen låter det väldigt komprimerat, jag personligen tycker inte om det men det är ju en smaksak inom iallafall denna genren. Keep on!
 3. Bra jobbat! Tycker det låter overall bra, framförallt låter det någorlunda eget i genren. Jag är inte supervan proddare så ta feedbacken som ni vill. 2 Minute Track Gillar idéen med låten skarpt, skönt intro. Blir lite repetativt, kanske dock var tanken med låten. Tycker ni kunde jobbat mer med outrot, känns lite tafatt att bara fadae ner mastern. Madness Slår till väldigt hårt direkt, kan vara en idé att göra en snabb fade upp på mastern med en riser i början (typ pitchbenden ni använder)? Den slidande lead melodin hade jag gjort något mer med, framförallt i sista droppet, också sidechainat den hårdare. Bryggan kommer ganska plötsligt vid 1:07, testa att klippa basen 1-2 bars och göra övergången mer tydlig. Men hade definivit armpumpat till denna på klubben Men som sagt, snyggt jobbat, finns definitivt potential.
 4. Tja! Har tagit upp proddandet efter att jag helt lagt det på is under några års tid. Kallar mig fortfarande för nybörjare även om det känns som att jag känner mig mer mogen som skapare nu. Har precis laddat upp ett nytt track på soundcloud, genre är typ future bass men jag försöker sätta lite egen prägel på det. All form av feedback uppskattas enormt mycket! Har inte varit särskilt aktiv på detta forum (förutom att läsa) men ska försöka ge andra feedback i den mån jag kan. Jag sitter just nu i ett par vanliga nöjeslurar, tanken är väll att införskaffa monitorer om motivationen håller sig uppe. Nog snackat, postar en länk nedanför. Håll till godo!
×
×
 • Create New...