Jump to content
Annons

Studioesc

Medlem
  • Antal inlägg

    51
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

4 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Just ja, glömde nästan det viktigaste av allt, lurarna känns knappt på knoppen. Man kan utan problem sitta i timmar och faktiskt glömma bort att man har dem på sig. Mao inte det där klassiska tryckande känslan på öronen. Lurarna är otroligt lätta och materialet i muffarna är velvet vilket låter öronen "andas".
  2. Angående hållbarheten på lurarna från akg kan jag iaf bidra med erfarenheter. Jag har ett par 242HD som jag ägt i 2.5år. Dessa lurar används dagligen till fots tillsammans med telefonen, när jag tränar, när jag arbetar och sist men inte minst i studion. Dessa lurar har jag haft packade i tighta väskor, runt nacken när jag flängt runt och på huvudet med luvan på jackan över när det är -20c. Lurarna ser, trots att jag tar ur och sätter i pluggen drygt 6 - 10ggr/dag, ut som nya än idag. Jag kan tillägga att jag har dem på mig när det spöregnar, i böljande värme och har säkerligen svettats in membranen ordentligt när jag cyklat eller sprungit. Jag försöker inte sälja in akg's lurar på något sätt, men jag har sedan 16 år tillbaka aldrig varit med om mer hållbara lurar. Det är grym flex i huvudbandet och sladden/kablaget är av toppkvalité. Möjligtvis att min väns sennheiser 800 ngnting är likartade, förutom att kudden i huvudbandet och även muffarna är tvärslut. Lyssna in dig på ett par fina akg's i 2000kr klassen så ska du se att den där mic-funktionen inte är värd mycket när musiken låter som den ska låta, även från en telefon.
  3. Har du inga kvalitativa krav och skiter pengar är det bara att lätta på lädret.
  4. Jag hade tyvärr fel angående talet ovan. Men är ni så främmande för att ta ett tal, låt säga av Kennedy eller Palme och sedan tonsätta det? Det är väl snarare så att det är i enighet med batikvänstern att släppa sin konst gratis? Men ni har väl alla betalat för allt ni använder, inte har ni laddat ner en film och sett den tillsammans med flera andra. Musik har ni givetvis aldrig laddat ner på olaglig väg heller. Är jag helt ute och cyklar eller går vi mot er hederskodex härinne genom att plocka döda människors tal, som miljoner personer på den tiden såg och hörde med egna ögon? Ge mig ngt konstruktivt att diskutera runt istället för att slänga skit på mig. Jag vet själv att jag inte är en idiot och är dessutom fullt frisk förövrigt. Jag borde nog ringa polisen på wu tang.
  5. Haha ni är roliga ni. Vi tjänar inga pengar what so ever på musiken och kommer aldrig att göra det. Snarare att talen kommer till väl användning och kanske dessutom väcker någon ny lyssnare. Ta inte allt så jävla allvarligt här. Tal som används är i stort sett från TV-sändningar, som alla kan ta del av, som finns överallt på yt och som dessutom använts på andra mindre smickrande vis.
  6. Vi har flera tal i våra låtar som är av just politisk karaktär, och just det där du länkar till har använts. Personligen skiter jag fullständigt i någon form av rättighet när det kommer till tal. Annans musik är dock en annan femma.
  7. Den ser dock ut som en logotyp till ett uråldrigt antivirus nu. Vänta så ska jag skicka upp en bild med hur det ser ut i mitt huvud.
  8. Kuriosa är att vi fyller 16gb i flstudio när en låt är i slutproduktion, dock har inte fl fullt 64bit stöd, men det är nästan löjligt.
  9. Googlade moderkortet och det var inte av ett vanligt fabrikat. Men jag är övertygad om att alla moderkort med den socketen ska ta 8gb-stickor.. ,men kör på det säkra kortet ändå.
  10. Valfritt minne (ddr3) funkar, är det högre klockfrekvens på nya minnena än vad moderkortet är specat för kommer minnena att klocka ner sig till rätt antal mhz (högsta som moderkortet kan köra). Det står att datorn i sig pallar upp till 8gb, vilket ofta är sanning med modifikation. Jag skulle köpa två stycken 8gb stickor (drygt 600:-) och slängt in i burken för att se om den tar 16gb, annars plockar du ut ett av minnena och sätter i ditt överblivande 4gb där (8+4). Som sagt, ett SDRAM DDR3 (INTE SO-DIMM). Kör på bara!
  11. Jag kör en 64gb ssd som systemdisk och en 120gb för ett par pluggar till kontakt 5. Det här är förmodligen det bästa bytet jag har gjort (från 7200rpm till ssd) i produktionssammanhang. Kontakt som annars är otroligt krävande (laddar sjukt segt med patchar på 6 - 7gb i vissa fall är numera blixtsnabbt att starta upp och växla mellan.
  12. Fruity är iofs helt ok, men att han är sådär vrickat omusikalisk men ändå slagit sjukt stort har jag svårt att acceptera. EDIT: Talang har han dock.
  13. Hands out, det här är den absolut bästa låt jag vet; <--- Simon and garfunkel - Sound of silence @ Madison square garden 2009.
×
×
  • Skapa ny...