Jump to content

gambiz

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gambiz

 1. ska bara spela gitarr/elbas genom dom. Hs7 tycks få bra reviews så jag graviterar mot dom.
 2. Behöver hjälp med att välja monitor till spel med elbas genom förstärkar simulering (amplitube). Vad kan man köra på? Blir yamaha hs7 bra?
 3. Vill lägga på ljud som denna skapar
 4. Jag skulle vilja ha ett lättmanövrerat program för att göra ljudeffekter. Funderar på Reaper, är det något att rekommendera? Vill gärna kunna lägga över filer från band in a Box och lägga över lite ljudeffekter över dessa. Jag kör PC.
 5. okay, jag vill kunna koppla elguran till datorn och spela med backingtracks och annat oxå därför som jag tänker att det vore smidigt med en digitalporta som fungerar som ljudkort så jag slipper köpa ljudkort + mick. för zoom r serien har väl inbyggda mickar antar jag? okay tack för svaren ska kolla närmare på R16 som jag tyckte lät intressant!
 6. hej! jag är ny här och har inte sysslat med inspelningar så mycket. jag söker en portabelinspelare som jag kan ha när jag dels övar och att spela in olika ensembler på skolan. ensemblerna är oftast akustiska och cirka 4-10 st musiker så undrar om det räcker med enbart en mick. jag har kolla på zoom H4n och zoom R8. Jag kommer göra all efter redigering i datorn men fördelen med digitalportan är att man kan spela upp och lyssna direkt och att jag även kan använda den som ett ljudkort. mina frågor: hur pass bra står sig R8 ljudkort? ungefär i vilken prisklass motsvarar kortet? kan jag koppla R8 i cubase och använda knappar som snabbkommandon? vilken av alternativet skulle ni ha köpt? faktumet att jag kommer redigera i datorn så lutar väl valet åt en H4n men om R8 funkar som ett hyffsat ljudkort varför inte köpa så man har allt i ett? med hur många mickar kan man spela in samtidigt mellan de olika? hur blir kvaliten på inspelningen med en r8 om man spelar in direkt från en akustisk gitarr utan nån inkopplad mick jämfört med h4n tror ni?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.