Jump to content
Annons

sigge

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Är också sugen på Scarlett 8i6 från Focusrite. Är egentligen helnöjd med mitt TC Electronic Konnekt 24D, men har inget firewire och ingen expansionsplats på nya, bärbara datorn, så den enklaste lösningen verkar bli att köpa nytt ljudkort 🙁 Tråkigt bara att Scarlett är USB 2.0 och inte 3.0 - det hade varit mumma!
  2. Köpte i förrgår. Väldigt nöjd. Mina sånginspelningar har aldrig låtit bättre. För 2000 spänn är den ett kap!
  3. Jag tycker att det var en rätt cool låt. oerhört udda naturligtvis, men inte dålig för det. Den är ju för tjatig för att funka som 'konventionell' låt, men som soundtrack till ett spännande dataspel skulle det vara klockrent. Jag tycker att bina var en rolig idé och att de försvinner in och ut i takt med trummorna funkar bra. Jag tycker nästan att du borde ha tagit ut svängarna ännu mer och gjort den ännu galnare eftersom det ändå knappast är menat som en vanlig poplåt. Tyngre trummor ibland, ljudeffekter, djup bas emellanåt, något galet stick... prova dig fram!
  4. Otroligt bra! Vilken kul idé, och jäklar vad duktig du är. med dom ackorden blir det naturligtvis pretto-deluxe men du fixar det med hedern i behåll! Snyggt proggat och ruskigt skönt gitarrlir!
×
×
  • Skapa ny...