Jump to content
Annons

forrealz

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Själv använder jag ett Yamaha DTXplorer. Min version går inte att använda direkt till datorn med midi, men den nya versionen borde ha uppgraderad modul. http://www.thomann.de/se/yamaha_dtx500k_kompakt_e_drumbundle.htm Tystheten vet jag inte vad jag skall säga om...lika tyst som ett standard e-kit? Det enda mina föräldrar stör sig på med dessa är om du har "baskaggen" så att den rör i väggen så kan ljudet av dunkande höras ända till nedervåningen, men detta kan förhindras genom att skriva fast den så att den hålls i golvet eller i en matta. Priset på dessa är 629 euro, vet inte exakt vad det är i kronor (:
  2. Arbetar med? Menar du i musikväg då? Har hållit på med FLStudio i något år från och till, men har kommit fram till att jag själv inte är någon värst bra producer. Gillar mera att lyssna på andras musik och min dröm är att börja mixa som dj, men ekonomin räcker inte till för att börja... Har även spelat trummor i ca. 5 år i diverse olika band. (:
  3. Hej, Jag funderar på att öppna en ny YouTube kanal där jag skulle posta gratis musik gjord av olika musiker som är villiga att dela med sig av sin musik gratis. Denna kanal skulle då endast ge ut "copyright free" musik som folk kan använda i sina projekt, typ dj:s kan använda den på sina spelningar, gaming videon, intron eller bara lyssna på. Ja i princip vad som helst, bara man ger credits till den som gjort musiken. Musiken som ges ut skulle då endast vara elektronisk, dubstep, house, club osv. Själv anser jag att flera artister borde släppa sin musik gratis för att den skulle spridas så mycket som möjligt och så att folk slipper ladda ner den olagligt eller spendera massor med pengar på det. Speciellt fattiga studeranden som mig själv har inte mycket pengar över. Det är då man uppskattar gratis musik, och det är främst folk i tonåren som lyssnar på dessa genren. Eftersom jag själv inte är någon seriös producer så har jag inte någon musik att starta upp detta med, så nu undrar jag om det finns någon här som skulle vara intresserad av att bidra med sin egen musik?
×
×
  • Skapa ny...