Jump to content
Annons

lassepiano

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

848 profilvisningar
  1. Hej! Jag har nyligen skaffat en iMac efter en lång Windows-period, och i och med det ersatt Cubase med Logic Pro. Mitt problem är att Logic endast hittar 128 General MIDI-ljud av de tusentals ljud som finns i min Roland XV-5080. Jag har försökt skriva in Bank-koder mm, men har ingen aning om hur man går vidare. Finns det någonstans script-filer att ladda hem eller något annat som får synt och program att tala samma språk? Hjälp, snälla!
  2. Jag har WinXP. Verkar ha allvarligare problem är jag trodde. Just nu går det inte att vare sig installera eller avinstallera någonting överhuvudtaget. Det får bli omformatering av hårddisk. Borde skaffa Mac i stället (suck). Tack för tipsen i alla fall.
  3. Nej! Funkar det att bara avinstallera den senaste uppgraderingen?
  4. Hej! Får upp detta felmeddelande innan Cubase startar: "Det går inte att hitta procedurstartadressen NtAlpcSendWaitReceivePort i Dll-filen ntdll.dll". Programmet startar sedan och verkar funka normalt, förutom att det kraschar oupphörligt när jag försöker redigera i Score-editorn, särskilt när jag försöker skriva in text. Behöver iofs inte ha med felmeddelandet att göra? Någon som vet något om detta?
×
×
  • Skapa ny...