Jump to content
Annons

Jonte88

Medlem
  • Antal inlägg

    55
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om Jonte88

  • Födelsedag 1988-03-24

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Jönköping
  1. Har samma förstärkare jag me, så får ta å testa nästa gång vi kör kan nog bli gott faktist.
  2. Nån som har några goa tips på hur ni brukar göra med inear system men med för få utgångar för att alla ska få en egen stereo mix? Kanske köra en master kanal med en ganska jämn mix som alla tar del av för att sedan sen ge alla en egen aux som var å en blandar in med den signalen så man får lite mer av sig själv eller liknande? Eller nåra fräna tips?
  3. Tack för svaret då får jag lite mer klarhet i det.
  4. Hej! Precis skaffat oss en x32 producer och tanken är att använda den till live ljud i replokalen. Vi har mickat upp allting och ska köra hörlurar till var och en för medhöring. Problemet är att till medhöringen har jag förstått att man använder sej av aux utgångarna? Men är dessa mono då? För får bara ljud i ena örat.
  5. Ja okej en skiva i "kunna ta på form" då? Trodde de va me massa text om en och skit 😛
  6. Fick ett erbjudande att skicka över vårat cd-alster till en radio så de skulle spela dem, men Vad exakt menas med cd-alster?
  7. Nee tänkte nästan det, men de va ju gött tackar för svaren!
  8. Jonte88

    Montera datorn snett

    hallå! Tänkte kolla om nån har erfarenheter eller liknande med att man monterar dator snett (inte stående eller liggande, "45" grader snett). Vet att när man var mindre å nördade mycket data så skulle den inte stå snett för hårddisken kunde ta stryck men är det nån sanning i det egentligen?
  9. Sådär kanske dags att uppdatera lite på de senaste. Inte så farligt mycket kvar innan inflytt. Baren blev förjäkla klåpig men kom på plats tillslut ändå.. Blev sånna där tjohej (kommer inte ihåg va de kallas) absorbenter runt om i rummet. Även en del undertaksplattor så får se var vi landar tillslut och vad som måste kompletteras
  10. Är de denna du menar http://www.thomann.d...kie_dl_1608.htm ? har ju kollat lite på presonus http://www.thomann.d...iolive_1602.htm är ju "lite" lika, men med presonusen så får man ju vanlig mixer som går sedan att styra med ipad genom deras program vara. Men känns som de skulle va en riktigt go grej å ha om man inte kör med nån snubbe som står å endast rattar.
  11. Sådär då har vi vatt där ute ett par gånger och fått lite gjort, massa kvar men lite på god väg iallafall... Soffa uppställt (sånt man absolut måste göra först av allt) Hittade en otroligt "fin" dörr ute i trädgården under snön som fick va me, såg ut som ett U men gick visst ändå. Mera regelverk, och ytterligare en dörr på plats. Bar/Kök hörnan med "kiosk lucka" Härnäst blir de att måla, måla, måla och fönster in till kontroll rum, sen efter löning blire till å fixa väggarna, skaffa kylskåp, virke till bardisk med mer, men man tycker ju att man borde bli klar i näst kommande månad kanske. Tjo!
  12. Kan vara en god tanke de där! Känns som de skulle bli mer plats å bättre på alla sätt och vis, tack för tipset. Ska förövrigt ut imorrn igen en sväng så ska dra lite mer bilder.
  13. Nu har vi slått i spikarna för hur vi ska göra med våran ny införskaffade lokal! Och eftersom jag själv tycker de är så jäkla gött å läsa andras byggtrådar så tänkte jag att jag gör en själv.... Nått ungefärligt exakt såhär såg lokalen ut från början: Inga exakta mått men på ungefärligen. Stor port för å lasta ut å in till spelningar smidigt. Det vi har tänkt att göra och börjat med är att bygga "ett rum i rummet" ungefär. för att minska arean lite så det inte blir såna höga uppvärmningskostnader. Även fräscha upp få in ett fönster till kontroll rummet, bardisk är ett måste till alla realese fester, och så vidare... Men ungefär såhär var det tänkt. Än sålänge är hela regelverket uppe och även en vägg gipsad, men mer bilder kommer!
  14. Hej! Vi är ett band som precis skaffat ny replokal. De e en lokal på hela 90 kvadrat och rummet vi ska lira i är på 70 kvadrat med plåt beklädnad på tre av väggarna. Vi har avvaktat lite med att flytta in eftersom vi tänkt bygga om, men frågan är vad man ska göra (har blivit ett jävla dividerande!). Helst hade vi velat bygga på ett nytt bjällag för att inte ha betong golv å sen regla på väggar för att få de tjockare för att de ska hålla värmen å sen bygga absorbenter i efterhand men som alltid handlar de ju om pengar å ju ganska fet yta. Men de vi realistiskt funderar på är att reglar på de tre plåt väggarna sen isolera sedan istället för å sätta skivor, sätta tyg för ljudets skull. Verkar de vara en vettig ide? Vad skulle ni gjort med dessa 70 kvadraten för å få de feint?
  15. Håller lungt med dessa, vi fick aldrig direkt nått redigt fläsk i våra låtar (metal) så bytte vi producent som satt å hjälpte oss lite att ändra stämmor och så vidare så fick vi en mycket mysigare ljudbild efter det. 😎
×
×
  • Skapa ny...