Jump to content
Annons

Sigmund

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. 😆 , syftar du på att Korg pianot var ett "riktigt jävla piano", eller menar du att jag skall köpa ett akustiskt?
  2. Men det ser inte ut som att den har några högtalare. Tänkte att det kanske var ett midi-piano... Men om vi säger så här, om jag skulle pröjsa 1500kr mer, dvs att jag då har en budget på 4500kr, skulle jag få någonting som är märkvärt mycket bättre? Denna hittade http://www.4sound.se/itempg.aspx?id=1136292&artno=273819 Butiken finns här i staden, så jag har då möjlighet att TESTA pianot innan köp istället för att föra någon gissningslek via internet. Samt att den har fina omdömen... 88 tangenter, vägda och allt. Är det värt det att lägga ut 1,5 papp mer? Får väl spara någon månad eller två längre, men är skillnaden stor ser jag det som värt det. Eftersom jag annars då skulle bli tvungen att köpa ett dyrare och bättre piano i framtiden och då skulle jag slösat bort pengar, inte för att jag vill köpa det bästa som finns då, men jag vill ha någonting riktigt bra, som kan användas i flera år framåt.
  3. Hm, tror du missförstått mig. Jag skall inte använda pianot till att koppla till datorn och ha mig, kanske placerade tråden i fel del... Jag ska helt enkelt bara spela klassisk musik på den, utan någon dator till.
  4. Okej, nu har jag läst nog med skit om den där kines tillverkade modellen Thomann SP-5100 som de egentligen inte tillverkat utan bara klistrat dit sitt märke... Söker fortfarande efter bästa keyboardet upp till 3000kr.
  5. Hejsan! Jag har en smärtgräns på 3000 kr, eftersom jag inte alls har mycket pengar att svänga med. Jag skall låna ett keyboard av mormor och morfar under några/någon vecka för att se om jag gillar själva piano spelandet eller om jag tröttnar på en gång. Men jag förutsätter att jag vill fortsätta nu då. Jag har tittat på dessa, Yamaha NP-30/31 Thomann SP-5100 Jag vill helst ha 88 tangenter, vägda då, bra ljud och allt vad man kan tänkas vilja ha... Är det för mycket begärt av 3k? Thomann modellen har ju allt, men jag har inte lyckats hitta några riktigt fina omdömen om den, är det någon som testat den? Kan tänka mig att köpa begagnat, men det verkar som om det är svårt att hitta...
×
×
  • Skapa ny...