Jump to content

KiliC

Medlem
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About KiliC

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 08/04/1979

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Älmhult
 • Intressen
  Musik, Låtskriveri, mixning

Recent Profile Visitors

2,491 profile views
 1. Hej, Jag är låtskrivare som söker både sångerska och sångare till diverse projekt. Genrer varierar. Jobbar för bolag och släpper även eget. Väldigt lite info här 🙂 Men skicka PM så diskuterar vi vidare ADDICTIONSTUDIO https://www.instagram.com/addictionstudio Allt gott!
 2. Tjo och hej! Nu har det varit en tid sedan jag fortsatt med min lilla hemmastudio. Tänkte ta tag i det igen och färda det sista med bordet. Absorbenter m.m. SKa ta och uppdatera när jag har något nytt Ps. Studio rescue.... nja... vet inte riktigt 😮) Ds.
 3. Trähuset är i småland Älmhult, fast det borde finns liknande på fler ställen. Köra med sticksåg blir nog svårt. Få raka kanter är jättesvårt utan "ställ" till sticksågen. Mina ben är ikea lack bord som jag har kapat benen på och sedan "fyllt" med en regel som passar i benen så de blir massiva. Lack bord i vitt på ikea 45:- 😉 kanon! Sedan har jag satt vita täckskivor runt om!
 4. Hej Simon och tackar! HÅller med dig, det tar tid.... jag är så otålig med och skulle helst velat ha allt klart igår 😮) men men, tid och pengar... hehe Jag ritade upp bordet i sketch up. Sedan åkte jag till en affär här "Trähuset" och visade ritningen och gav måtten. Sedan ritade vi upp det på en mdf skiva och de sågade till den och fasade kanterna. Gick hur smidigt som helst faktiskt och inte dyrt alls De rekomenderade 22mm skiva. Så jag körde på det. Blev riktigt nöjd. Jag har med varit på jakt efter vaderad kant fast inte heller hittat något bra.... så hittar du något sjysst så hojta
 5. Då är det REW som gäller först , Tack wellness, är så ivrig bara 🙂 det är ju själva skapandet som är roligt! oki anatar att det inte funkar med en röde nt1a de hade tips på en ok mick ifrån behringer. Får skaffa en sådan först..
 6. Tack för tipsen!! Cborg! nu är jag med 🙂 Wellness, hängde inte riktigt med. 🙂 Adrumdrum, Såklart! hade helt glömt bort det, kanon ju! tack En annan fråga. Är det ok att ha monitorerna ca 20 cm ifrån vägg/ eller absorbenterna bakom? Har genelec 8030, hittade några riktilinger tidigare, men har eldat upp det tydligen 🙂 Sedan. Skall man ha ca 1.30 till närfältsmonitorerna eller längre bort eller närmare? Hur pass viktigt är det också att man sitter i 1/3 av rummet och lyssnar? mitt rum är inte så stort Hoppas någon är alert här ikväll tänkte börja mäta lite och sätta upp absorbenter!
 7. Är det någon som kan svara på vad största skillnaden är på att tex köpa: http://www.thomann.de/se/the_takustik_cbt_37.htm Istället för att bygga själv? Vad blir bäst liksom? Eller är det helt och hållet rummet som avgör vad som låter bäst? Cborg: Hur menar du med 50% luft bakom? Hängde inte riktigt med , och tack förresten!
 8. Tack drloop! Nej, det är inte permanent 🙂 Ska ställa in avstånden rätt när jag försökt förstå mig på REW , annars får jag köra spegelmetoden igen 🙂 Såhär ser det ut nu, Ska sätta skenor under bordet så jag kan ha keyboarden där och sedan sätta min lilla monitor station rakt fram så alla kablarna kan gå ner under bordet.
 9. Tack Tack så mycket! Nu har jag äntligen fått bordet klart, riktigt skönt Ska dra hem REW ikväll och se om jag kan få någon koll på det. Ska det inte vara någon luftspalt bakom basfällorna? Tack för tipset, har du kört på det viset?
 10. Idag skall jag styka bordet sista gången, sedan är det på med täcksidor på sidorna ( no shit sherlock) Sedan skall jag upp med absorbenter, Någon som vet vilket program jag kan ha för att mäta upp rummet? Basfällor är det viktigaste som jag förstått? Eller är det helt ifrån rum till rum. Skall basabsorbenterna gå ifrån golv till tack eller räcker det att man sätter typ 1.20 höga vid varje hörn om de monteras i mitten mellan golv och tack? Tips mottages gärna! //Kim
 11. Fixar min lilla hemma studio!

 12. Tjenare där, (Inte för det verkar vara någon som kikar här med utifall att 🙂 Nu börjar mitt egen tillverkade studiobord bli klart så jag tänkte dela med mig. Det som återstår är rack skenor en stykning till Därefter är det dags att mäta in monitorerna och absorbenter //Kim
×
×
 • Create New...