Jump to content

jorlar

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About jorlar

 • Rank
  På gång
 1. Nu har gubben gått och köpt ett par Alesis DM& digitala trummor. Till barnbarnet har jag sagt till frun men jag är själv så sugen på att återuppta mina trumdrömmar från förr innan lillgrabben övertar det. En undran; Någon som vet om man kan reglera volymen separat på de olika padsen på ett sådant trumset och hur man i så fall gör? Jag tycker virveln och high-haten är lite svag jämfört med det övriga.
 2. Kolla på Spotify. Där finns gott om karaokeversioner av många låtar. Sök på låttitel och skriv sen karaoke efter.
 3. Jag laddade ner ett WavePad Sound Edition-program som för mig var relativt lättanvänt. Det är ett gratis program som nu inte funkar längre. Jag vore tacksam för tips på liknande program som också är gratis men som inte "försvinner" efter en kort tid.
 4. Samma här. Beställde Cubase-tidningarna förra veckan. Inget har hänt.
 5. jorlar

  Välja keyboard

  Det här var inte lätt! En viktig fråga är vilken som är mest användarevänlig.
 6. jorlar

  Välja keyboard

  Låter intressant med en psr 9000! Ska kolla lite närmare på en sådan. Tack för tipset! Kom gärna med fler tips.
 7. jorlar

  Välja keyboard

  Hjälp mig ungdomar! Jag är en gubbe på 60 som klinkar lite på en gammal casio-keyboard. Dags att köpa ny men vilken? Får kosta ca 6-7000 kr, ska ha skapliga färdiga styles, bra instrumentljud, jag ska lätt (!) kunna skapa egna styles eller lika lätt ändra de som finns. Framförallt användarevänlig! Har kollar lite på Casio wk-7500, Korg p-50 och Yamaha prs-p650. Tar tacksamt emot tips och råd!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.