Jump to content
Annons

hest

Medlem
  • Antal inlägg

    35
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt
  1. Spelar en del tech i Stockholm. PMa om du vill!
  2. Du vill alltså ha kompande "instrument" som automatiskt anpassar sig efter vad du spelar?
  3. Menar du arpeggiator? Edit: Förlåt, kanske inte var alls det du menade när jag tänker efter.
  4. Vill du ha en extern förstärkare för att kunna justera volymen för de olika hörlurarna separat? Om du bara vill lyssna flera finns det ju annars betydligt enklare lösningar.
  5. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1837521
  6. Det beror ju lite på vad det är för klipp du sett och vad du anser vara "ett kul sätt". Att använda den med trumsamples lär inte vara allt för svårt, speciellt inte om du har erfarenhet av någon DAW eller kanske någon DJ-mjukvara. Att använda den som till exempel Madeon, alltså trigga korta samples från en massa låtar och göra en ny låt av det, är ju dock betydligt svårare. Först måste du ju sampla låtarna men sedan också knåpa ihop någonting som låter bra.
  7. Fås med när man laddar ner mjukvarupaketet 🙂
  8. Manualen finns att hitta i PDF-format utan problem.
  9. Precis! För det första undrar jag varför du vill använda Presonus-kortet. Den enda anledningen jag kan se är att du vill använda ingångarna i Traktor för att t ex spela in röst samtidigt som du spelar in en mix? Hur som helst, för att kunna detta får du skapa dig en aggregated device (googla dig till hur man gör detta). Det absolut lättaste är ju dock att använda S2:ans kort. Hoppas jag varit till hjälp! Martin
  10. Hörlursutgången i S2:an är kopplad till det ljudkort som finns inbyggt i den och det låter ju som att du använder Presonus-kortet, därav inget ljud ur kontrollern.
  11. Tänkte på precis det medan jag skrev det tidigare inlägget men jag vet att jag tyckt det varit svårt att mixa med lurar som inte varit lika basiga som mina egna. Där jag spelar mest är det väldigt dålig medhörning och om jag tajmar inkommande låt med det jag hör av "utljudet" så är det egentligen inte det minsta i takt. Detta gör att jag, till min hörsels stora förtret, mixar helt i lurarna och då vill jag verkligen kunna särskilja basen i lurarna från basen runt omkring mig.
  12. Det som gör basåtergivningen i DJ-lurar viktig är den roll den spelar när man vill beatmatcha. De flesta former av housemusik har en bastrumma som slår på varje taktslag och grunden i de flesta övergångar mellan låtar ligger i att tajma bastrummeslagen i nästa låt med de i den låt som redan spelas.
×
×
  • Skapa ny...