Jump to content
Annons

sneakie

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Köping

Socialt

  • Skype
    mikki@muf.se
  1. ahaa, okej då börjar jag greppa 🙂 Tack för det grymt snabba svaret!
  2. Hej på er alla! Står inför ett dilemma. Har ett focusrite saffire pro 40 och till det har jag kopplat ett ADA 8000 via adat. Då är min fråga, kan jag använda SPDIF utången till ett par digitala monitorer som jag funderar på att köpa? Får dubbla budskap när jag söker runt, en del tyder på att jag kan köra båda samtidigt men på bland annat tillverkarens hemsida får man intrycket av att man antingen kan använda adat eller spdif. Så hjääälp! 😛 Kan jag köra digitala monitorer OCH ha kvar mina 16 ingångar? Tack på förhand för all hjälp!
  3. sneakie

    Cubase 6.5

    Ja nya syntharna lät riktigt najs. Har bara hunnit testa dom som hastigast men de var verkligen något som cubase saknade. Retrologue verkar vara rätt muskulös och padshop hade några riktigt feta pads.. Helt klart värt 225kr st som Lundin sa!
  4. Råder massa mac vs pc krig hela tiden 😛 Tror de kvittar vad du har så länge du själv trivs i miljön, det är huvudsaken. Kolla in vengeance samplingsskivorna också.
  5. skit också 😉 aja 500kr kan va värt för de extra.
  6. Jahpp, då var 6.5 ute men de var ingen gratis uppdatering. ReWirestöd och ett par nya vsti:s. En sampler en synth o lite filter verkar vara nyheterna.. ca 500kr kostar uppdateringen från 6an.
  7. Kolla i plugininställningarna att sökvägen till just den mappen verkligen står med där och uppdatera pluginlistan. Sitter på jobbet just nu så har inte menyerna i huvudet vart du ska gå in i, men börja med det.
  8. Ett par sjysta vstis är nog inte fyskam.. Sylenth & Massive är nog synthar du ska kolla in. Och vill du snabbt ha ljud som matchar dina genrer så brukar de finnas massor av ljudbibliotek att få tag på till dom här två. Lycka till! 🙂
  9. hittar du nån vettig sida säg till..Letar också för fullt och är för tillfället inne på att köpa bordsskiva på 2 meter i bredd och 1 meter i djup, sen tvinga pappa (jag är inte lika händig) att bygga lite hyllor och rack av mdf... Verkar vara sjukt svårt att hitta studiomöbler, framförallt snygga... Vet en sida i tyskland jag hittade lite mer vettiga bord på men kan inte minnas namnet på. Men fortfarande inget som levde upp till specarna jag letar efter.
  10. Nej inte värst, me tanken att man får upp dom som vstpluggar och aldrig mer behöver tänka på presets låter magiskt skönt och även att slippar små lcd-displayer... sett screenshots på hur de ser ut me TX81z:an...såg så grymt bra ut!
  11. sneakie

    sound quest 10 xl

    Tänkte höra om någon utav er kör denna? Eller behöver inte vara just 10:an, bara någon överhuvudtaget? Verkar lite för bra för att vara sant, men kanske är sanning 😄 Funkar det bra i så fall? länk till pluggen. http://www.squest.com/Windows/MidiQuestXL/MidiQuest-About.html
  12. Hiphopproducenter brukar ju annars skita i keyboards o köra på akais samplers.. Där kör man på pads istället. En polare till mig som är vass på hiphopbeats har en kontroller med pads. Han kör samplingar som han styckar upp i recycle o triggrar med nån softsampler och spelar me det. 🙂 Såg sjukt smidigt ut när han visade hur han gör sina beats..
×
×
  • Skapa ny...