Jump to content
Annons

spacecorn

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Någon kan kanske ge klokare tips på monitorerna, men hörlurarna är absolut det bästa du kan köpa för under 10k. Jag såg nu att du ska spela in med lurarna. Då hade kanske Ultrasone Pro 900 passat bättre? Det är exakt samma som 2900, men stängda. Bättre för inspelning för de hörs ut mindre. Och du hör omgivningen mindre också. Kan vara praktiskt om frugan gillar att prata mycket? ;-) Sen skadar det inte att Pro 900 har lite mer bas. Men Pro 2900 är bättre om du ska sitta länge, det är klart.
  2. Jag älskar både Genelec och Ultrasone, så det låter som en bra kombination. Genelec för tydligheten och Ultrasone för den oöverträffade basen. RME Babyface klarar inte att driva Sennheiser HD600. De är 300 ohm, så du kommer knappt höra något när du har maxvolymen. Då får du köpa en särskild hörlursförstärkare i samma klass (1000kr+). Ultrasone funkar däremot perfekt, de har 40 ohms impedans.
  3. Jag var hos Claes och lyssnade på : Ultrasone Pro 2900 - Fantastiskt stor, behaglig ljudbild med tydlig bas Ultrasone Pro 900 - Samma, fast pyttelite mer bas Audio Technica ATH-M50 - Väldigt prisvärda, bra bas, men inte lika tydligt ljud som de ovan Jag har själv ett par Sennheiser HD555 sen innan, men de har ingen botten. Gör man musik där basen är viktig, så är Ultrasone helt överlägsna.
×
×
  • Skapa ny...