Jump to content
Annons

MLT

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Okej, det är controller jag planerar att börja med iallafall. Begagnat har jag inget emot så länge det är bra kvalité och inte sönder körda grejer, men just i detta fall så avstår jag från begagnat, tror jag ska köpa nytt nu 🙂 Men tack ändå!
  2. Okej, nice! Jag har faktiskt planerat att köpa en Macbook Pro framöver, men det ligger väl kanske ett halvår fram i tiden (om pengarna räcker, haha). Men det någon annan controller du kan rekomendera? 🙂 Helst som ska kunna gå att köra professionelt på klubbar och liknande.
  3. Okej, tack för svar! Får se hur jag gör.. Men skulle man kunna köra S4:an på klubbar?
  4. Okej, tack! Tycker du man skall börja med S2an eller S4an som första mixer? Jag vill inte ha några leksaker som du beskriver, jag vill ha ett bra mixerbord som man kan köra professionelt med, t.ex. på klubbar och andra lite mindre gig. Finns det någon mixer som du kan rekomendera?
  5. Okej, tack! Tycker du man skall börja med S2an eller S4an som första mixer? Jag vill inte ha några leksaker som du beskriver, jag vill ha ett bra mixerbord som man kan köra professionelt med, t.ex. på klubbar och andra lite mindre gig. Finns det någon mixer som du kan rekomendera?
  6. Vilken utav Native Instruments Traktor Kontrol S2 och Pioneer DDJ-ERGO-V tycker ni är den bästa DJ mixern att börja med? Jag är själv mest inne på Pioneer'en just nu, någon som kan väga för- och nackdelar med båda?
  7. Hej, När jag ska spela in med min MIDI-keyboard i fl studio (10) så kan man säga att själva inspelningen blir klippt. Om jag t.ex. spelar ett ackord en takt och sedan byter till ett nytt ackord så kommer bara ett "pip" från det första ackordet och sen är det tyst så länge som jag spelade det. Sen när jag bytt ackord så är det samma sak där, när jag först tryckte ner tangenterna så blir det som ett "pip" i piano rollen i FL. Det som jag skiver "pip" om är alltså en super kort not i piano rollen. Jag är ledsen för den dåliga beskrivningen, men det är svårt att förklara på ett bra sätt så man förstår. Jag undrar om någon har en lösning? Eller, om någon har haft liknande problem, och lyckats lösa det? PS. Mina MIDI inställningar i FL är korrekta.. tror jag. Jag får ljud när jag spelar på keyboarden, och det klipps inte av så länge jag inte recordar det jag spelar.
×
×
  • Skapa ny...