Jump to content
Annons

Ponni

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

Om Ponni

  • Födelsedag 1993-11-27

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Sweden
  • Intressen
    EDM

Min musik online

Senaste profilbesökare

1 701 profilvisningar
  1. hahahaha, Timberman - Levels
  2. White noise, EQing och en viss phaser-inställning ska kunna åstadkomma detta. Även en detunad square med reverb på 100% wet, 0%dry, allt i mono och pitchen som ökar funkar i krig!
  3. Mixmeister BPM Analyzer använder jag, fungerar perfekt & är dessutom gratis tror jag. Hur man ändrar BPM i just Pro Tools vet jag inte.
  4. Jag har inte varit medlem särskilt länge(ett par dagar) och under den lilla tiden har jag märkt att det finns oändligt med rövhål här! Mer än medel. Det finns alltid stöddiga idioter bakom skärmen på forum men just här är alla statiskt arga på alla tiden verkar det som, är det ett studioforum eller ett dopingforum? En annan sak jag har märkt är att det finns otroligt mycket OT aka Off-Topic. Nästan varenda tråd man går in i bryter ut i en diskussion om något HELT annat. :/ Har stött på forumet för några månader sen och tyckte att det såg väldigt behövligt ut men all OT och alla stöddiga rövhål gör så att man helt enkelt inte har lust att registrera sig. Har inte läst hela tråden eller upplevt vad du pratar om så jag hoppas att ni undviker flamen som väntar på mig. 😉 Mvh
  5. Du får lugna dig lite med tapestoppen Erik 😉 Hade kunnat varit kul hur som helst, "portfolio" finns i signaturen. 🙂
  6. Ponni

    NY IDJUT

    Tackar! Ja, det är ju brist på dem verkar det som.. 😉
  7. Ponni

    NY IDJUT

    Hej! Försökte fixa en rubrik som står ut i mängden, hoppas det fungerade lite. Är ny här, 18 år gammal & har proddat i FL Studio sedan Feb 2011. Alltså snart 1 år! Släpper min första singel den 30e januari via Subtone Records. 🙂 Jag proddar Progressive/Electro House. Om ni har några frågor så kör på! Med vänliga hälsningar, Sonny aka Deficio.
×
×
  • Skapa ny...