Jump to content
Annons

Glinkmust

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Glinkmust

  • Födelsedag 1995-09-11

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm, Tyresö
  1. Fyrti-elva! 😉 Nä men lyssna på en gitarr i låga F#! Jag får rysningar!
  2. Glöm den, den är min! Står i hemmet nu! ☺️ Så en dryga 3000, perfekt! Precis vad jag behöver! 😉 Tack för all hjälp på ämnet!
  3. Okej! Finns det nåt värde i en sån här? Den står i replokalen nu och kommer inte användas, känns dumt om det finns folk som vill åt en sån här.
  4. Jag hittade det här stående i farsans gamla replokal, och blev undrande vad det var för något. Tungt är det och bilden tog jag hastigt. Ny bild är på väg, men går det att urskilja vad det här är för något? Tack på förhand! 😄
  5. Tjena! Rotade igenom farsans gamla replokal härom veckan, som vi ska renovera med nytt, fräscht PA. Fynden jag hittade var bland annat två mixrar, en Hagström PA-2000... ...och en Ackuset Dynasound. Ackuseten satt då i PA-2000, tillsammans med ett Hagström SE-2X100 slutsteg. Allt är i dammigt, men väl fungerande skick. Så en städgenomgång ska göras, vilket kan tas med i räkningen.. 😉 Nåt slags värde borde väl finnas i grejerna? Är lagom svårt att hitta info överhuvudtaget på nätet om det här! All sorts hjälp uppskattas! 🙂
  6. Glinkmust

    Halloj!

    Tjena! Kevin var namnet, är 16 och bor i Tyresö vid Stockholm. Pluggar första året Musikproduktion på Nacka Gymnasium gör jag, så man kan väl säga att jag bara krafsar på ytan hittills. Musik, gillar jag allt av. Men mest av allt går det åt lite tyngre metal-hållet. Kolla upp Periphery, så har ni min musiksmak. Nedstämt ska det va! Jag spelar trummor, bas och gitarr lite halvdant alltihop. Hobbynivå, typ. Basen är femsträngad och pengar sparas till en åtta-strängad gitarr. 8 strängar kan tänkas vara överdrivet, men det låter underbart! Jag har precis fått tillgång till farsans gamla replokal från 80-talet där nånstans, så förvänta er lite frågetrådar om äldre saker inom en snar framtid! Tills dess, hade!
×
×
  • Skapa ny...