Jump to content
Annons

simongunnarsson

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hittade en affär som säljer Cerwin Vega http://www.bostroms.nu/ljudutrustning/pa-hogtalare/cerwinvega-c-151-1.aspx
  2. Får också den känslan av att Billebro verkar sådär. Finns en kille hemma där jag bor som importerar lite saker. Vi har köpt från honom en gång men lämnat tillbaka allt för det funkade inte,
  3. Men om det är svårt att få tag på dom subbarna du pratade om. Finns det några andra liknande som går att köpa
  4. http://www.thomann.de/se/the_box_pro_achat_amprack_l.htm hur mycket räcker denna tex? Vad är det översta ett delningsfilter? Är den något att ha eller billigt skit? Vet du det
  5. Ja när dom är så billiga kan man ju tillochmed kunna ha tre på varje sida vid större spelningar. Då kan man ju även vrida högtalarna åt olika håll. Hur funkar det med watt egentligen. De baslåderna du visade står det att 1000w program och 2000 peak. På de passiva högtalarna står det 250w program och 1000w peak. Så om jag vill ha två subbar och och sex st högtalare hur stort slutsteg behöver jag då?.
  6. Okej börjar hänga med lite. Dessa da http://www.thomann.de/se/ev_elx_112.htm är väl samma som de du visade innan fast passiv. Var kan man köpa de baslåderna du visade först?
  7. Vad är egentligen bäst passivt eller aktivt. Skillnad på vikt?. Det är ju viktigt precist som du säger med vikten. Det är ju många kilo man ska bära in i släpet sent på natten. Känns ju bättre egentligen med två eller tre små på varje sida istället för en stor. Hur bra spridning är det på de högtalarna du visade. Hur kan man läsa av det.
  8. Okej varför tror du att det är skit? . Vi kör med in-ears så det är lugnt. Vi har mixerbord också så det är bara högtalare och slutsteg som vi är påjakt efter. För tillfället har vi 2 st jbl eon tror jag dom heter och 2 st typ sådanahär http://www.thomann.de/se/jbl_eon_518_s.htm fast lite äldre.
  9. Är dessa något att ha? http://www.thomann.de/se/jbl_mrx_6_system.htm http://www.thomann.de/se/jbl_srx_system_8.htm
  10. Okej får kolla runt lite. En annan fråga när jag har börjat kolla runt så har jag hittat Line array system verkar ju väldigt dyrt. Vad är fördelen med det?. Funkar det till mindre PA eller är det bara för stora?. Kollade på thomann och där kostar den billigaste line array högtalaren 6000 och den dyraste drygt 20000. Hur bra är den billigaste? Någon som vet. http://www.thomann.de/se/the_box_pro_la210.htm
  11. Hoppas att jag har lagt tråden rätt. Är ny här. Kunde inte hitta en avdelning som passade. Vi skulle behöva ett nytt PA till mitt coverband. Det skall ungefär täcka 800 personer. Vi har en budget på mellan 50-70 tusen. Har ni några bra tips på något. Vi är ute efter ett passivt PA.
×
×
  • Skapa ny...