Jump to content
Annons

Oakar

Medlem
  • Antal inlägg

    31
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Har samma problem, Brukar bero på att man har dator och monitorer i samma grenkontakt. testa och ha en grenkontakt för bara monitorerna och i egen kontakt i väggen.
  2. Detta kan ju vara nåt för dem som har kvar 32 bit pluggar... http://www.soundradix.com/products/32-lives
  3. Hej! Tänkte införskaffa mig en macbook av något av de ovanstående alternativen. Problemet är att jag inte har lust å slänga ut hur mycket pengar som helst. Sitter på en Imac hemma nämligen. Tanken är egentligen bara för att kunna ha till traktor, Logic pro lär ju inte funka på en Air. Någon som kör traktor på en Air, pallar den det utan att det laggar? Thnx
  4. Jag sitter i samma läge som dig, kör med en s4 just nu. som funkar riktigt bra tycker jag. men börjar bli pinsamt när man inte behärskar pioneer eller likvärdiga spelare fullt ut på klubben. Tänkte satsa på cdj-350 till att börja med. ligger på runt 14 000:- tror jag. nån som har erfarenhet av dem?
  5. Tack för svaret. använder du även för att göra musik själv? funderar på att använda den med logic med om det funkar bra, för att göra slingor med hihat å kick m,m. testa det?
  6. Hej Alla, Tänkte införskaffa en maschine för liveframträdanden i samband med att man dj:ar. Då vi är två i konstellationen så tänkte jag att det kunde vara ett kul tillägg. Frågan är då vad är skillnaden på dessa två och motiverar priset att skaffa den stora varianten med funktionerna mot mikro. Vi lirar House och elektronisk musik. Någon som har erfarenhet att använda produkten i liknande sammanhang. Är det hög inlärningströskel så att säga. Tacksam för svar!
  7. Ja kikade på dem. Hur länge har du haft dina? Tänkte även lite på hur bra dom sitter i öronen, ramlar dom ur lätt?
  8. Tjena, Surfade runt lite i ämnet. Har dock ingen erfarenhet alls av dem, men kanske är nåt? http://www.logitech.com/sv-se/ue/custom-in-ear-monitors/devices/18-Pro
  9. Oakar

    Gjutna hörselskydd

    Hej Alla! har börjat dj:a en del på en klubb nu och har börjat känna av att hörseln tar stryk. har spelat elgitarr i ett band i några år vilket har bidragit en del till tinnitus, fast att man har skyddat sig. Så vad är bäst? Behöver ett effektivt skydd som inte sabbar för mycket av det man behöver kunna höra när man spelar, samt som funkar bra när man drar på konserter. har läst igenom tidigare inlägg och bellmans produkter ska vara bra? Kan tänka mig att lägga några tusen på detta (ca 1000 - 3000). Tacksam för tips!
  10. Oakar

    Tips på loungemusik

    Tjena! Vänder plattor på en mindre klubb för tillfället jag spelar mest soft loungemusik och minimal. Skulle behöva lite tips från er på mer musik inom detta område, som passar in på en sådant ställe. Gärna om ni har nån playlist på spotify eller nån länk så hade det uppskattats. Här är en del av min lista för tillfället: Lounge Tack på förhand!
  11. Hej igen, Testa dina tips ChrisB Inget av dem fungerade tyvärr. Nåt sista knep? 😳
  12. Nej, Renderingen är klar och själva rutan för förloppet e maxat, och cpu står på max med, så hänger sig allt.
  13. Nu blev jag nyfiken, vad är skillnaden med lagringen?
×
×
  • Skapa ny...