Jump to content
Annons

antroxmusic

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för svaret! Har löst det nu ! Jag testade mig fram lite fast jag redan gjort det innan jätte mycket.
  2. Carl Cadello: Jo får väl noga göra det! 😉 Ljudfrö: Jajamen det har jag flera gånger, och det står på rätt kanal och den röda knappen är på för '' Audio tracket ''. Har testat att koppla in ljudkortet till en annan dator och då funkar det galant med mic eller gitarr eller liknande. Mysko 🙁
  3. Jag har 2600k och kan säga att den går galant. I7 920 är väl en äldre version? Om du behöver uppgradera så är det väl värt det. 2600k kostar väl bara 2300 kr nu.
  4. Har fortfarande inte fått fixat. Det kommer alltså inget signal från abletons audio spår. Fast den är igång.
  5. Menar du att du skapar ett nyttspår? Det är ju rätt buggigt :/
  6. Hej ! Jag har ett ganska störigt problem och hade verkligen uppskattat om man kunde få ett bra svar på mitt problem Jag har ett M-Audio Fast Track Pro ljudkort, kör windows 7 64 bitars OS. När jag kopplar in min mikrofon eller gitarr till ljudkortet, i ingången ''instrument'' så kommer det signal från själva ljudkortet, lamporna blinkar. Men jag får ingen signal från mätaren i Ableton. Har kollat så jag sattit igång ett soundtrack. Men mätaren rör sig inte när jag gör ljud i micen eller spelar på gitarren. Har de senaste drivrutinerna till ljudkortet. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...