Jump to content
Annons

BlendS

Medlem
  • Antal inlägg

    34
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

1 följare

  1. Den kanske gick på 300 kr för att man inte fick en phantom adapter med kan jag lova. Bara den jag köpte kostar 700 🙂 Men tack för respons 😄
  2. Spelar upp musiken straight from cubase.. Vet inte vart problemet ligger men när jag spelat in från cubase innan(andra datorer) då har det funkat men vet inte nu.
  3. BlendS

    Lågt ljud i Cubase

    När jag spelar in så låter det bra i hörlurarna perfekt asså men när jag kopplar bort hörlurarna och spelar upp musiken på datorns högtalare så är det jätte lågt även fast att jag har max på all ljud. How come?
  4. Va fan skulle jag gjort utan er 😄
  5. Testade att öppna mono track i Cubase och när jag spelade in så funkade båda 🙂 Tusen tack... Men när jag väl konverterar till mp3 då hör väl man i båda även då?
  6. Bara småtestar med ett lite skojinspelning jag gjorde för att lära mig hur man konverterar från cubase fil till mp3 men kan inte så lite hjälp skulle vara shjysst.
  7. Varför är det bättre med mono? Det är väl endast 1 då?
  8. BlendS

    Hur gör man?

    Tusen tack för svaren 😄 Thanx again guys..
  9. BlendS

    Ljud till ena örat

    `Hej jag har kopplat min mick till ljudkort Focusrite som jag köpte men när jag spelar in så för det första så hör jag mig sjunga samtidigt som jag sjunger i vänstra öra och sen när jag ska spela upp så kommer det ljud från vänstra örat bara.. Det är inte fel på hörlurarna för har testat 3 par och precis köpt in beats by dre så det är inte hörlurarna.. Där micken är instoppad i ljudkortet så står det Line/INST vilken sida föredrar ni?
  10. BlendS

    Hur gör man?

    http://www.youtube.com/user/AustinMahone#p/u/48/EAvLQ4BfSG4 Hej jag undrar hur det går till (Lyssna på låten länken) när man gör som han gör. Försök förstå mig nu. Spelar han in först guitarr och sen sjunger på och spelar in med kamera eller.. Gör han allt samtidigt asså direkt. Jag vill nämligen göra liknande men förstår inte hur det går till. Finns det något sätt att man koppla in miccen och allt i en kamera? Så Jävla dum fråga men jag vill veta. Svårt att förklara riktigt men undrar bara hur de gör. Hade tänkt att jag spelar in ljudet när jag sjunger först och sen bara ta min guitarr och låtsas spela medans jag filmar in. Men det lär ju höras ljud från kameran men det kan man säkert mute? Så komplicerat jag skriver, hoppas dock att ni förstod vart jag ville komma fram till.
  11. http://forum.studio....__fromsearch__1 Nypris på allt ca 2000 Hör av dig gärna vid intresse. Dock ska jag ha lite mer än 5-600.
  12. BlendS

    Bra att veta?

    Först och främst undrar jag vad är mastring för något? Jag använder Cubase och undrar om det är något man skall göra vid varje mix och vad som är bra något tips? Hur gör man eko? Bara nått vill verkligen lära mig. Thanx.
×
×
  • Skapa ny...