Jump to content

Mickey Deeds

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

2 Followers

About Mickey Deeds

 • Rank
  Nykomling

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Yamaha aw 1600
 1. Jag skriver sjukt mycket låtar, både på engelska och svenska. Jag vill ut och spela men känner att jag behöver lite backup. Jag håller till i Borlänge och är en vass sångare jag låter så här http://www.ubetoo.com/player.aspx?mediaid=16602 och ibland så här http://www.ubetoo.com/player.aspx?mediaid=45026 men det har även hänt att jag låtit så här http://www.ubetoo.com/player.aspx?mediaid=25425 Hör gärna av er !
 2. Oj, Play your fucking song, vad spelar det för roll om den låter som någon annans. Den låter förmodligen som någon annans, som i sin tur låter som någon annans. Jag skriver i perioder 3 låtar i veckan och skiter fullständigt i vad andra håller på med. Ligger det gott i halsen och örat, känns naturligt för fingrarna kör jag på. Däremot kan jag reta mig på riktigt dåliga texter. "Got no Parole, only Rock & Roll"
 3. Stämmer nog bra det. Jag har precis idag köpt en ny kabel så jag kan panorera på varsin ingång.
 4. Snyggt! Jag får lite kid rock känsla. Vacker gitarr skön röst. Jag får lyssna igen senare och försöka få grepp om texten.
 5. Det låter typ så här nu http://www.ubetoo.com/player.aspx?mediaid=50846 Hittade en HI-Z ingång som jag ska testa, låter något bättre så här rätt upp och ner. Men det låter fortfarande klonkigt och inte alls med någon varm mjuk ton, som jag nästan har när jag pluggar lurarna rätt in i keyboarden. Jag ska testa att ratta lite på keyboarden och sen kanske jag kan mixa ljudet lite bättre i porta både på inljudet (det är där jag tror jag har problem) och sen på efterrattningen. Det är ju inte världens dyraste keyboard heller, kan ju helt enkelt vara så. Man får ju vad man betalar för och i slutändan finns ju en enkel regel "Skit in, skit ut". Tack för tipsen
 6. Hoj hoj, Jag har en Yamaha aw 1600 digital porta och vill spela in pianoljudet från en yamaha-keyboard. Jag fattar inte hur jag ska få rent ljud. Jag vill få in det som det låter helt rent, hur gör man ?
 7. Så heter mitt projekt/Band (Ibland är jag själv, ibland inte) Jag skriver och spelar in musik. Skramlar med gitarr, keyboard, munspel och sång. Jag tycker egentligen att det är urtråkigt att hålla på med det tekniska vid inspelning, men vill ändå att det ska låta bra. Jag är nog lite old-school när jag spelar in. Drar in trummorna först, trallandes så jag vet var jag är. Sen komp och bas. Sången och eventuella solon samt annat lullull drar jag in på slutet. Got no parole, only Rock ´n´ Roll
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.