Jump to content
Annons

Willarsiam

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag tycker ämnet/frågan är väldigt intressant. Tyvärr är min ekonomi begränsad men min RP 1000 funkar ok, jag skulle gärna testa redbox, axetrak och de andra ni föreslår! Jag laddade ner two notes PI- free download men fick inte den att göra ljudet bättre. Nån annan som prövat den?
  2. Hej, tack för era svar! Det räckte att jag kopplade in en förlängningskabel från ett annat rum så försvann " det digitala bruset" så mackien var det inget fel på !
  3. Jag använder Apogee duett som jag tycker är jättebra! Detta är ju en reklamfilm för "One" och att lita på att de är 100% ärliga gör i alla fall inte jag! Med stenväggar i rummet de spelar in verkar det lite för bra. Men som sagt, Apogee är riktigt bra tycker jag 🙂
  4. Ska testa det ni tipsar om, bruset är detsamma även om datorn går på batteridrift! Mest när jag kör " guitaramp pro" i logic. Jag återkommer med resultat 🙂
  5. Hej! Jag har problem med "digitalt brus" från min mixer. Så fort strömkabeln är i (mixern är då inte påslagen) och ljudkortet (duet) är kopplat till mixern får jag "digitalt brus" nån som vet vad man kan göra?
  6. Jag har fått bort mitt förstärkarbrus (fender pro junior) med en attenuator, jag tycker det funkar bra. Jag spelar bara hemma dock!
×
×
  • Skapa ny...