Jump to content

Dawfreak

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Dawfreak

 • Rank
  Nykomling
 1. Jag har kört dom flesta och Studio One känns genomtänkt och lätthanterligt. Det och priset är klart en positiv fördel.
 2. Hej på er. Hoppas studio inte misstycker till att jag postar en länk till min recension av PreSonus AudioBox 22VSL http://dawfreak.wordpress.com/2012/02/27/presonus-audiobox-22vsl/ MVH Dawfreak
 3. Jag rekommenderar att du kikar på PreSonus Studio One billigare än cubase och är lättare samt bättre då skall veta stå jag köpt cubase 6 själv men efter att ha testa Studio One så tvivlar jag på mitt köp då jag nu föredrar studio One. och priser på studio One professional är mycket billigare .
 4. Oj Tack Martin. Detta beror på att jag inte ändrat namn på vissa saker efter att jag ställde in funktierna när jag testade dem och gjorde i ordning sidan. Jag liksom bara döpte det med något och Test över allt ser så fel ut! Håller på att lära mig wordpress.com och hur funktionerna sitter hop länkade med varandra. Är tyvärr inge kung på sådant som html eller css, är bara en musiker som vill skriva recensioner. Men tack för att du påpekade det, har nu ändrat detta. MvH Dawfreak
 5. Hejsan på er allihop. Hoppas Studio inte tar illa upp at jag postar här. Jag känner att PreSonus och Studio One får alldeles för lite uppmärksamhet. Jag har kört Logic, Pro tools och Cubase. Men sedan jag fick bita tag i Studio One Professional 2 Jag lade igår upp min recension av Studio One Professional 2 på min sida. Vill ni kika in detta makalösa program från PreSonus så tycker jag ni skall göra det. Kanske dags att Studio tar med Studio One i deras underbara tidning. http://dawfreak.wordpress.com/2011/11/04/presonus-studio-one-professional-2/ MvH Dawfreak.
×
×
 • Create New...