Jump to content
Annons

x-pander

Medlem
  • Antal inlägg

    107
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ja det är ju en helt annan sak med hårdvara. Men det är nog rätt många nördar här som aldrig sett nåt annat än sin dator så det är inte lätt o veta. Men kika på MPC1000...den är ju rätt billig och bra. Sen om man vill gå upp lite i pris finns det ju fler modeller 🙂
  2. Nja... det är väl bara att köra på liksom, då man fattar ungefär de möjligheter som finns så är det ju inte så svårt. Vilket program skulle detta vara? Cakewalk Express (vet ej om det finns kvar) isåfall? EDIT: det är det som är Sonar eller? Jag tänkte nog mer på att nivån verkar ligga i stil med floops 🙂
  3. Du kanske skulle börja med något enklare program???
  4. Delta 44 har ingen preamp så om du tänkte använda mikrofon får du köpa en sån oxå. Eller ett ljudkort med inbyggd preamp.
  5. x-pander

    TC Powecore

    Gäller det allas M-Audio kort??? Är inne på att skaffa Powercore och Ozonic från M-auido? Ingen aning. Har kikat lite på TC och M-Audios forum...många som har problem med det.
  6. x-pander

    TC Powecore

    Enda nackdelen som jag ser det är att TC gillar inte m-audiokort och knastrar lite här o var. Verkar inte finnas någon direkt lösning på problemet heller. annars ett kanonköp 😄
  7. Vendolin är ju helt värdelöst. Om man sätter ut en annons där ringer det bara massa jävla snackare. Babblar massor och sen händer det nada.
  8. Vi lämnade in vår c-control till börsen förra veckan. glappar och har sig. och den har knappt använd. verkar inte va någon vidare kvalitet va. Får se hur länge den håller när vi fått den från lagning. Annars får man väl byta till nåt som funkar.
  9. Musikbörsen har någon talkback från samson som är rätt billig.
  10. I hardware settings. Har du satt "codec sample rate" på Locked?? Kanske kan va det isåfall? Sitter tyvärr inte i studion så jag kan ta screenshots. Och här hemma har jag bara 1 delta kort. Verkar märkligt att cubase inte kan starta upp båda korten om du ändrar inställningar. Prova att avinstallera drivrutinerna...byt plats på korten och installera om dom.
  11. Har du installerat senaste drivisarna och fått det att funka?
  12. Alltså...alla korten hamnar ju i samma kontrollpanel så hur man skulle kunna ta skärmdumpar på inställningarna till kort 1 och sen kort 2 fattar jag inte. I hardware settings har du inställningen till syncen. Har för mig det står Internal sync. När vi hade tankat de nya drivisarna ställde den sig på det automagiskt.
  13. Varför synca dom via spdif? Vi har haft våra syncade via wordclock...funkat kanon. men med de nya drivisarna så kan man synca dom internt.
×
×
  • Skapa ny...