Jump to content
Annons

DannyDisorder

Inaktiv
  • Antal inlägg

    74
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt
  1. Hittade annons från helterskelter.se, 350kr per låt, någon som jobbat med dom? Fast dom verkar inte direkt vara min genre.
  2. Hej, Skulle behöva hjälp mastering till en låt jag snart är klar med, hip-hop. Låten är ett beat som jag ska ge till en känd svensk rapartist, så vill få det att bli perfekt. Vi snackar inte Izotope Ozone och dyl, för då kan jag själv, vill ha någon med bra utrustning och som vet vad han kan. Pengar och/eller cred för jobbet finns. Pm:a mig! Mvh
  3. Vad är det som är så märkvärdigt med dyr mastering, vad för pluggar/hårdvara kör man då? Köp dig Ozone 5 (som någon skrev) och lek runt där, eller ditt DAW's egna pluggar och mastra.. Skulle ett resultat bli så himla märkvärdigt om ett proffs körde med Izotope Ozone mot pro mastering-pluggar?
  4. Tja, Sitter med hela Komplete 5-paketet och ska köpa en NI Maschine Mikro (Mk2). Jag undrar nu, då det följer med Komplete Elements, kommer den krocka med mitt Komplete 5? Eller är det bara installera allt? MVH
  5. Antar att jag får köra som jag satt upp skiten, vägrar slänga 1000 kr i sjön.. Även om det hänger (och ser ut som ett fyllo som satt upp skiten) så lär det vara bättre än inget?
  6. Hämtade precis ut min Vicoustic Flexi Screen Lite, och vilket helvete det har varit att få upp den på stativet, och inte fick jag det heller. NU HÄNGER SKITEN FAST TEJPAD OCH ÄR SNE SÅ IN I HELVETE (SE BIFOGAD BILD). Detta är en produkt ifrån helvetet, det går inte att sätta upp skiten. Det ska sitta mellan stativet och shockmounten är själva ställningen man hänger upp akustikplasten (?) på, men det går inte, det är för tunnt och allt helvete faller av.. JAG GER DENNA PRODUKT 100 MINUS, KOSTADE MIG 1000 MED FRAKT OCH NU KAN JAG INTE LÄMNA TILLBAKS SKITEN, 1000 KR ÅT HELVETE. BILD: http://ladda-upp.se/files/2012/b29063.jpg
  7. Menar du utan mikrofon? Eller va.. Du SKA spela in med hörlurar. Och med mikrofon, inte ha medlyssning i monitorerna.
  8. Hej, Jag har ett par studiomonitorer samt ett par 2.1-datorhögtalare, kan jag sätta dessa datorhögtalare PÅ mina studiomonitorer eller blir det problem/kan något gå sönder, magneter etc.? Tyngden är inget problem, dom väger inte mycket. Kommer ljudkvalitén försämras? MVH
  9. Samson G-Track: Kondensatormikrofon med USB, samt inbyggt ljudkort. http://www.emusic.se/product/15055/Samson-G-Track Hörlurar: http://www.emusic.se/product/12582/AKG-K-240-Studio Sen kan du köpa något billigt mikrofonstativ. Enkelt och bra!
  10. Exakt, håller med Mr Keys. Kör Apogee-preampsen! Eq och kompressor m.m. kan du köra i datorn sen i ditt DAW som VST-pluggar. Om du inte har några så följer det med ditt DAW som sagt, annars lär det finnas en del grymma som är gratis.
  11. Varför kör du den? Har inte Apogee Duet inbyggd preamp? Isåfall lär den vara mycket bättre än något Alto-skit.
  12. Vad sitter du med för saker? Vad har du för mikrofon och ljudkort? Sitter du med ett vanligt Soundblaster-ljudkort och 99 kronors mikrofon så förklarar det allt. Har det fungerat bra förut? Annars kolla ev. så du kör Asio-drivrutiner till kortet.
  13. Jag har Axiom 25, också från M-Audio, med MPC-likande pads. Padsen fungerar bra, men allt annat, som keyboarden. Du ska gå in under inställningar och ställa in att du har just M-Audio Oxygen, är inte hemma nu, men kan kika imorgon.
  14. Tumme ner för Jam på Roslagsgatan i Sthlm. Otrevlig och ointresserad personal som springer runt och leker upptagna än hjälpa kunderna i butiken.
  15. Än så länge saknas studiomonitorerna, ska hämta ut på posten, samt massa kablar. Det som inte syns på bilden är mitt ljudkort: ESI ESP1010e.
×
×
  • Skapa ny...