Jump to content
Annons

kuronekoyamato

Medlem
  • Antal inlägg

    36
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

1 följare

  1. Kan man få båda hemskickade för test under förutsättning att jag behåller en av dem?
  2. Skillnad på Pro2900 och Pro 900 enligt dig?
  3. Funderar på att handla den från din butik faktiskt. 🙂
  4. http://www.prisjakt....kt.php?p=403187 Tänkte jag köpa till studion. Producerar filmmusik och mixar. Någon mer som har och kan rekommendera? Min budget: 3.000-10.000. Enligt min erfarenhet finns det lurar för 8k som presterar sämre än ett par 3k-lurar, därför låter jag min budget för detta vara spritt. 🙂 De skall - sitta bra - ge ett klart ljud med tung bas, men inte så mellanregistret försvinner - klar ljudbild - slutna
  5. Beats suger. Bara små emoungar och dubstepkids som vill ha mer bas än bra ljud som köper. Man köper lurar för ljudet, inte för färgen!
  6. Tycker förövrigt att det är trist att akassan för musiker (internetkassan.com) villkor är jobb inom sverige... allt jag gör är mot utländska bolag. hittar ingen akassa som skulle passa mig i det avseendet...Unionen är ok, men bara för jobb inom EU.
  7. hej och tack F, behöver man vara med i deras akassa för att få denna hjälp? Edit 2: Tack!
  8. till att börja med vill jag säga, vilket fantastiskt forum med kunnigt folk! har bara kommit i kontakt med japanska musikkontrakt (mitt modersmål sv+jp) men nu är ett amerikanskt sådant aktuellt, så jag tänkte om någon här skulle kunna hjälpa mig att tolka eventuella tveksamheter i detta? Naturligtvis känns det inte så bra att publicera det här, så om någon har lite tid över - DM:a mig! Min engelska är verkligen dålig. Helst då någon som har mångårig erfarenhet av produktionsmusik, vilket jag misstänker att flertalet av er här har. Eller hjälper STIM till med sånt här? "ingår" det i medlemsskapet? Hittade inget på deras hemsida. Tackar!
  9. ja arbetar me musik och lever på det. Ska inte klaga iaf
×
×
  • Skapa ny...