Jump to content
Annons

Ellie who

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Ellie who

  • Födelsedag 29 november

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  1. Jag uppdaterade drivrutinerna och nu låter det klockrent! Tack så väldigt mycket. Det gjorde min dag.
  2. Hej! Jag sitter och försöker spela in i Garageband med en tsm mt87s kondensatormick, via ett apogee one (och en ny kabel). Men det knastrar! Varje gång den tar in ett ljud, lite som att någon sitter mitt på tråden och äter knäckebröd så fort jag säger något. Finns det något att göra eller är det fel på micken?
  3. Stämmer i det stora hela, känns som att någon har försökt göra något som kan spelas på "riktig" fiol i stället för stråkmattan som ligger i låten. Det väsentliga är väl riffet, och det stämmer. Partierna med långa toner är kanske inte exakt som originalet, men funkar till (återigen, stråkmatta på en fiol). I D och F spelas melodin, om man nu tycker det är kul (är inte med i originalet, men funkar det också).
  4. Tack alla! Jag fastnade för DPA 4099, verkar vara precis vad jag behöver (eftersom medmusikanterna inte är så högljudda). Däremot är budgeten lite tajt för tillfället, vet någon om det finns något liknande i en lägre prisklass?
  5. Tack för ditt svar! Jag antar att du menar Akg, inte ang? (När jag googlade hittade jag bara ett postnummer i Kanada.) Har du provat någon annan som kan jämföras?
  6. Tack för tips, men jag behöver någon sorts mic som man fäster på fiolen, pick-up eller clip-on eller vad det heter?
  7. Ellie who

    Micka fiol live

    Hej, jag heter Elin och spelar i bluegrassbandet Lureena: Vi har precis börjat spela ute efter att ha repat ett halvår i ett litet kök, och jag undrar om någon har tips på hur jag ska micka fiolen på bästa sätt. Jag behöver vara fri att röra mig, så jag tänker mig någon sort som man sätter på fiolen. Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...