Jump to content
Annons

Unelma

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Unelma

    Bounca en bouncad fil?

    Gjorde just en editering av en bouncad fil vartefter jag bouncade den igen. Sedan ska den som mixar lägga in den i sitt projekt, bounca låten vartefter den som mastrar ska få den bouncade låten varpå låten ska bouncas ytterligare en gång; när den fått masteringsinställningarna på sig. Jag undrar nu; kan ljudkvalitén på filen försämras på något sätt på vägen av att den redan bouncats två gånger innan mix?? Det gäller leadsång.
  2. Försöker starta upp ett band i göteborg men har FEEEETTTTT svårt att hitta musiker. Man tror att det ska vara lätt i en stor stad som Gbg men ack så liten den verkar vara. Till saken. Finns det ngn effekt som man kan använda på akustisk linead gitarr så att publiken får illusionen av en till gitarrist, eller en pianist? En effekt som man kan stänga av och på under låten? Vad heter denna makapär isf, hur får jag tag på den och vad kostar den? Är även intresserad av att införskaffa trummaskin. Vi är lite få bandmedlemmar helt enkelt, och jag vill ge illusionen av att vi är fler.
  3. Hej! Jag är en sångerska och låtskrivare i Gbg som söker samarbetspartner! Dels för att dela glädjen att stå på scenen tillsammans med någon, men också för att dela på bördan att söka spelningar med denne. Jag är nämligen blyg, tystlåten och ödmjuk till min natur, även om jag är bra på det jag gör musikaliskt. Jag har en blandad repertoar, det mesta låter dock ungefär så här: www.myspace.com/unelmamusic Skriver du egna låtar vore det jättekul, då kan vi köra dem också. Hör av dig!
×
×
  • Skapa ny...