Jump to content

Godsdonald

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Godsdonald

 • Rank
  På gång
 1. Godsdonald

  Cubase 6

  Intressant! Jag skall testa och se, min kanske var inställd på flera skärmar. Nu har jag som sagt inte möjlighet att kolla upp det här än för min lilla studio där datorn finns är inte hemma utan på ett annat ställe. I och för sig inte så långt ifrån men just nu ligger jag i husvagnen med endast mobilen och har det gott!
 2. Godsdonald

  Cubase 6

  Jaså, vad bra,tackar, men, vilken är Windowsknappen? Den kanske syns men jag har aldrig tänkt på det och har inte tangentbordet framför mig just nu.
 3. Godsdonald

  Cubase 6

  Än har jag då inte varit med om det, men man vet ju aldrig?
 4. Godsdonald

  Cubase 6

  Jag kan hålla med om att det känns något dumt, men idag så har det ju blivit vanligt att folk använder två och t.o.m upp till tre skärmar i bredd. Det kanske är det man skall skaffa sig nu?
 5. Godsdonald

  Cubase 6

  Jag tackar så jättemycket och önskar dig en riktigt trevlig sommar
 6. Godsdonald

  Cubase 6

  Claes! Du hade så rätt så. Den fanns dold en bra bit utanför skärmen, puh Claes! Du hade så rätt så. Den fanns dold en bra bit utanför skärmen, puh
 7. Godsdonald

  Cubase 6

  Jag tycker ju inte att det borde kunna vara så, men kommer att titta på det också, kanske inte förrän efter helgen, men tack igen för visat intresse. Ha en trevlig midsommar, mvh Leif...
 8. Godsdonald

  Cubase 6

  Jag har nu försökt med Alt, Space och M och sedan pilar men får inte fram något mixerbord. Jag har installerat om Cubase 6 två gånger men samma problem återstår. Mixerbordet bara inte finns? Vad kan ha hänt, kan det kanske bero på datorn?
 9. Godsdonald

  Cubase 6

  Jaha, kanske det kan vara något sådant, jag får testa senare idag, tack för tipsen, mvh Leif...
 10. Godsdonald

  Cubase 6

  Hejsan! Jag har använt Cubase 6 ett tag nu tillsammans med Komplete 10. Det har fungerat ganska bra tycker jag själv förutom att det några gånger har kraschat och hakat upp sig. Jag har tidigare inte märkt att någonting skulle ha blivit sämre utan bara startat om och kört vidare, men! Nu sista gångerna märkte jag att Mixerbordet där jag ser alla de inspelade kanalerna samtidigt helt plötsligt inte finns mer, den är borta från Device, vad har hänt och hur kan jag få tillbaks den igen? Någon som anar eller t.o.m vet, snälla ge mig råd och vägledning!
 11. Hejsan alla musikanter! Hoppas att sommaren får bli en skön sådan....

 12. När jag spelar in exempelvis gitarren på audio, går ljuden från tidigare inspelade spår över till detta spår, vad är problemet?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.